Image of Goran Visnjic

Goran Visnjic

Goran Višnjić (born September 9, 1972) is a Croatian actor who has appeared in American and British films and television productions. He is best known for his role as Dr. Luka Kovač in the hit television series ER.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 9, 1972 в Šibenik - Croatia - Yugoslavia
Кино / ТВ Кредиты:
43
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино Племена Палос Вердес 2017-12-01
Известный в фильмах
Poster of Midnight Sun
Poster of Храброе сердце Ирены Сендлер
Poster of Ледниковый период
Poster of Committed
Фильмография
Кино Племена Палос Вердес 2017-12-01
Кино Never Here S 2017-06-18
Series Вне времени Garcia Flynn 2016-10-03
Кино Asthma Ragen 2015-10-23
Кино Dark Hearts Armand 2014-04-29
Series Род человеческий John Woods 2014-07-09
Кино Midnight Sun Muktuk 2014-09-01
Кино K-11 2013-03-15
Series Red Widow Nicholae Schiller 2013-03-03
Кино Советник Banker 2013-10-25
Series Пересекая черту Marco Costante 2013-08-22
Кино Девушка с татуировкой дракона Dragan Armansky 2011-12-14
Кино Начинающие Andy 2010-09-11
Series The Deep Samson 2010-08-03
Кино Элен David 2009-01-06
Кино Храброе сердце Ирены Сендлер Stefan 2009-04-19
Кино Apocrypha Man 2009-07-22
Series Воздействие Damien Moreau 2008-12-07
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Кино Электра Mark Miller 2005-01-13
Series Unscripted Unknown 2005-01-09
Кино Long Dark Night Ivan Kolar - Iva 2004-03-07
Кино Спартак Spartacus 2004-03-17
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Close Your Eyes Michael Strother 2002-02-01
Кино Ледниковый период Soto (voice) 2002-03-10
Кино The Deep End Alek Spera 2001-01-21
Кино The Last Will Bepo Štambuk 2001-06-29
Series Friday Night with Jonathan Ross Unknown 2001-11-02
Кино Committed Neil 2000-01-21
Кино Шулера Maurice 1998-09-11
Кино Практическая магия Jimmy Angelov 1998-10-16
Кино Welcome to Sarajevo Risto Bavic 1997-05-09
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series EP Daily Unknown 1997-09-01
Кино Миротворец Bazta Sergeant 1997-09-26
Кино Night Watch U.N. Security Officer 1995-10-04
Series Скорая помощь Luka Kovac 1994-09-19
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Maternal Half-Brothers Ustaša terorista 1988-09-10
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Сегодня Unknown 1952-01-14