Image of John Spencer

John Spencer

From Wikipedia, the free encyclopedia John Spencer (December 20, 1946 – December 16, 2005) was an American television actor. He was most widely known for playing White House Chief of Staff Leo McGarry on the NBC political drama series The West Wing, which earned him an Emmy Award in 2002. Description above from the Wikipedia article John Spencer (actor), licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 20, 1946 в New York City, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
33
Впервые появился:
на series Субботним вечером в прямом эфире 1975-10-11
Последний проект:
Series Шоу Эллен ДеДженерес 2003-09-08
Известный в фильмах
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Западное крыло
Poster of Завтра наступит сегодня
Poster of Закон и порядок
Фильмография
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Людоед Gen. Slauson 1999-03-16
Series Западное крыло Leo McGarry 1999-09-22
Кино Twilight Capt. Phil Egan 1998-03-06
Series Trinity 1998-10-16
Кино Переговорщик Chief Al Travis 1998-07-29
Кино Cafe Society Ray Davioni 1997-07-18
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Cold Around the Heart Uncle Mike 1997-11-07
Кино Полицейские Leo Crasky 1997-08-15
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Скала FBI Director James Womack 1996-06-06
Series Завтра наступит сегодня Unknown 1996-09-28
Кино Albino Alligator Jack 1996-09-09
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Кино Forget Paris Jack 1995-05-19
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Кино A Perry Mason Mystery: The Case of the Grimacing Governor Al Rhinehart 1994-11-09
Кино In the Arms of a Killer Det. Vincent Cusack 1992-01-05
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Кино Презумпция невиновности Det. Lipranzer 1990-07-26
Кино Вид на жительство Harry 1990-12-23
Кино Far from Home TV Preacher 1989-06-30
Кино Черный дождь Oliver 1989-09-22
Кино Море любви Lieutenant 1989-09-15
Кино Hiding Out Bakey 1987-11-06
Series Закон Лос-Анджелеса 1986-09-15
Кино Key Exchange Record Executive 1985-08-14
Series Спенсер Unknown 1985-09-20
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16
Кино Военные игры Jerry 1983-06-03
Кино Echoes Stephen 1982-01-01
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11