Image of Liv Ullmann

Liv Ullmann

From Wikipedia, the free encyclopedia. Liv Johanne Ullmann (born 16 December 1938) is a Norwegian actress and film director, as well as one of the muses of the Swedish director Ingmar Bergman. A winner of the Golden Globe, Ullmann has also been nominated for the Palme d'Or, two times for the Academy Award, and a BAFTA Award. Description above from the Wikipedia article Liv Ullmann, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia​


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 16, 1938 в Tokyo, Japan
Кино / ТВ Кредиты:
49
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Тони» 1947-04-06
Последний проект:
Кино Ингрид Бергман: В её собственных словах 2015-05-19
Известный в фильмах
Poster of Sinna mann
Poster of Mosca addio
Poster of Leonor
Poster of Pope Joan
Фильмография
Кино Ингрид Бергман: В её собственных словах Herself 2015-05-19
Кино Liv & Ingmar Herself 2012-09-28
Кино Две жизни Ase Evensen 2012-10-19
Кино ...But Film Is My Mistress Herself 2010-01-01
Кино Sinna mann Mother (English Speaking Version) (voice) 2009-04-21
Кино Through a Glass, Darkly Grandmother 2008-10-17
Кино The Danish Poet Narrator 2006-02-15
Кино To Paint With Pictures Interviewee 2005-01-01
Кино Chaplin Today: A Woman of Paris 2003-07-17
Кино Сарабанда Marianne 2003-12-01
Кино Light Keeps Me Company Herself - Interviewee 2000-08-26
Кино Zorn Emma Zorn 1994-08-19
Кино The Ox Maria Gustavsson 1991-11-22
Кино Mindwalk Sonia Hoffman 1990-09-09
Кино The Girlfriend María 1989-04-13
Кино The Rose Garden Gabriele 1989-12-22
Кино Gli Indifferenti 1988-01-01
Кино Mosca addio Ida Nudel 1987-02-09
Кино Gaby: A True Story Sari 1987-10-30
Кино Let's Hope It's a Girl Elena 1986-01-01
Кино King Kong's Fist Berlin Film Fest Footage 1985-04-26
Кино The Wild Duck Gina 1984-03-05
Кино The Bay Boy Mrs. Campbell 1984-09-06
Кино Dangerous Moves Marina Fromm 1984-04-15
Кино Richard's Things Kate Morris 1980-12-26
Кино Осенняя соната Eva 1978-10-08
Кино Мост слишком далеко Kate ter Horst - "the Angel of Arnhem" 1977-06-15
Кино The Serpent's Egg Manuela Rosenberg 1977-10-28
Кино Лицом к лицу Dr. Jenny Isaksson 1976-04-05
Кино Leonor Leonor 1975-09-18
Кино Zandy's Bride Hanna Lund 1974-05-19
Кино Lost Horizon Catherine 1973-03-17
Кино Сцены из супружеской жизни Marianne 1973-04-11
Кино 40 Carats Ann Stanley 1973-06-28
Кино Pope Joan Pope Joan 1972-08-16
Кино Поселенцы Kristina 1972-01-01
Кино Шепоты и крики Maria 1972-12-21
Кино Ночной посетитель Ester Jenks 1971-01-01
Кино Эмигранты Kristina 1971-03-08
Кино An-Magritt An-Magritt 1970-02-18
Кино Холодный пот Fabienne Martin 1970-12-18
Кино The Passion of Anna Anna Fromm 1969-11-10
Кино Hour of the Wolf Alma Borg 1968-01-01
Кино Стыд Eva Rosenberg 1968-09-29
Кино Персона Elisabet Vogler 1966-10-18
Кино Tonny Kari 1962-01-22
Кино The Wayward Girl Gerd 1959-10-08
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Церемония вручения премии «Тони» Unknown 1947-04-06