Image of Jessica Biel

Jessica Biel

Jessica Claire Timberlake (née Biel: born March 3, 1982), better known as Jessica Biel, is an American actress, model and singer. She began her career as a vocalist appearing in musical productions until she was cast as Mary Camden in the family-drama series 7th Heaven, for which she achieved recognition. The series is the longest-running series that has ever aired on The WB channel and is the longest-running family drama in television history.Biel has since starred in many films, including The Rules of Attraction (2002), The Texas Chainsaw Massacre (2003), Blade: Trinity (2004), Stealth (2005), I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007), The A-Team (2010), New Year's Eve (2011), and Total Recall (2012). She appeared in the thriller indie filmEmanuel and the Truth about Fishes in 2013.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 3, 1982 в Ely - Minnesota - USA
Кино / ТВ Кредиты:
48
Впервые появился:
на series Субботним вечером в прямом эфире 1975-10-11
Последний проект:
Кино Книга любви 2017-01-13
Известный в фильмах
Poster of Вспомнить всё
Poster of Команда «А»
Poster of Иллюзионист
Poster of Гриффины
Фильмография
Кино Книга любви Penny 2017-01-13
Кино Ловушка Clara Stackhouse 2016-12-16
Кино Accidental Love Alice Eckle 2015-02-10
Кино The Devil and the Deep Blue Sea Penny 2015-09-17
Кино Bleeding Heart May 2015-04-16
Кино Эмануэль и правда о рыбах Linda 2013-04-26
Кино Верзила Julia Denning 2012-03-19
Кино Мужчина нарасхват Stacie 2012-11-29
Кино Вспомнить всё Melina 2012-08-02
Кино Хичкок Vera Miles 2012-11-22
Кино Almost Famous IV It's a Digital World 2011-01-01
Series Новенькая Kat 2011-09-20
Кино «Старый» Новый год Tess Byrne 2011-12-08
Кино День Святого Валентина Kara Monahan 2010-02-10
Кино Summit on the Summit Herself 2010-03-14
Кино Команда «А» Capt. Charisa Sosa 2010-06-10
Кино Окись Rose Johnny 2009-05-08
Series Live from Studio Five Unknown 2009-09-14
Кино Планета 51 Neera (voice) 2009-11-19
Кино Легкое поведение Larita Whittaker 2008-01-01
Кино Hole in the Paper Sky Karen Watkins 2008-08-07
Кино Пророк Elizabeth "Liz" Cooper 2007-04-24
Кино Чак и Ларри: Пожарная свадьба Alex McDonough 2007-07-12
Кино Иллюзионист Sophie 2006-08-18
Кино Home of the Brave Vanessa Price 2006-12-15
Кино Элизабеттаун Ellen Kishmore 2005-10-06
Кино Лондон London 2005-02-10
Кино Стелс Lt. Kara Wade 2005-07-28
Кино Сотовый Chloe 2004-09-06
Кино Блэйд 3: Троица Abigail Whistler 2004-12-08
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Кино Техасская резня бензопилой Erin 2003-10-17
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series E! Live From the Red Carpet Herself 2002-01-13
Кино Правила секса Lara 2002-10-11
Кино The Merchants of Cool Herself 2001-02-27
Кино Летние игры Tenley Parrish 2001-08-22
Series Trading Spaces Unknown 2000-10-13
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Кино Я буду дома к Рождеству Allie 1998-11-12
Кино Золото Ули Casey Jackson 1997-06-13
Series Джонни Браво Unknown 1997-07-14
Series 7th Heaven Mary Camden-Rivera 1996-08-26
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11