Image of Ken Jeong

Ken Jeong

From Wikipedia, the free encyclopedia. Kendrick Kang-Joh Jeong, MD (born June 15, 1969), also known as "Dr. Ken," is an American comedian, actor, and physician. Currently, he appears as Ben Chang on the NBC comedy series Community.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 13, 1969 в Detroit - Michigan - USA
Кино / ТВ Кредиты:
50
Впервые появился:
на series Безумное телевидение 1995-10-14
Последний проект:
Кино Killing Hasselhoff 2017-08-29
Известный в фильмах
Poster of Мальчишник: Часть III
Poster of Трансформеры: Тёмная сторона Луны
Poster of Взрослая неожиданность
Poster of Офис
Фильмография
Кино Killing Hasselhoff Chris 2017-08-29
Кино Норм и Несокрушимые Mr. Greene (voice) 2016-01-14
Кино Миссия в Майами AJ 2016-01-14
Кино Простушка Mr. Arthur 2015-02-20
Кино Ktown Cowboys Ken Jeong 2015-03-15
Кино Выгода Han 2015-06-23
Кино I Hate Christian Laettner Himself 2015-03-15
Series Доктор Кен Dr. Ken 2015-10-02
Кино Harmontown Himself 2014-03-08
Кино Birds of Paradise Vinnie (voice) 2014-04-01
Кино Lennon or McCartney Himself 2014-12-12
Кино Пингвины Мадагаскара Short Fuse (voice) 2014-11-22
Кино Кровью и потом: Анаболики Johnny Wu 2013-04-18
Кино Мальчишник: Часть III Mr. Chow 2013-05-23
Кино Восторг Палуза God 2013-06-07
Кино Kelly Clarkson's Cautionary Christmas Music Tale 2013-12-11
Кино Турбо Kim-Ly (voice) 2013-07-11
Кино Гадкий я 2 Floyd (voice) 2013-06-25
Series Burning Love 2012-06-01
Series Sullivan & Son Unknown 2012-07-19
Кино The Hangover Part II Mr. Chow 2011-05-26
Кино Большие мамочки: Сын как отец Mailman 2011-02-16
Кино Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок Mr. Chow 2011-05-25
Кино Трансформеры: Тёмная сторона Луны Jerry Wang 2011-06-28
Кино Маппеты 'Punch Teacher' Host 2011-11-22
Кино Мой парень из зоопарка Venom 2011-07-06
Кино Гадкий я Talk Show Host (voice) 2010-07-08
Кино Месть пушистых Neal Lyman 2010-04-02
Кино Как заняться любовью с женщиной Curtis Lee 2010-07-13
Кино Вампирский засос Daro 2010-08-18
Кино Продавец Teddy Dang 2009-05-29
Series Мастера вечеринок Unknown 2009-03-20
Кино Мальчишник в Вегасе Mr. Chow 2009-06-05
Кино Всё о Стиве Angus 2009-09-04
Series Сообщество Señor Ben Chang 2009-09-17
Кино Формула любви для узников брака Therapist #2 2009-09-19
Кино Сводные братья Employment Agent 2008-07-25
Кино Взрослая неожиданность King Argotron 2008-11-07
Кино Ананасовый экспресс: Сижу, курю Ken 2008-08-06
Кино Немножко беременна Doctor Kuni 2007-06-01
Series Долго и счастливо Unknown 2006-09-07
Series Офис Unknown 2005-03-24
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Кино The Kims of Comedy Himself 2005-09-01
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Series 2,5 человека Unknown 2003-09-22
Series Щит Unknown 2002-03-12
Series Cedric the Entertainer Presents Asian Thunder 2002-09-18
Series Основа для жизни Unknown 2001-01-10
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14