Image of Stephen Campbell Moore

Stephen Campbell Moore

​From Wikipedia, the free encyclopedia Stephen Campbell Moore (born Stephen Thorpe; November 30, 1979) is an English actor, best known for his roles in the Alan Bennett play The History Boys and its subsequent film. Description above from the Wikipedia Stephen Campbell Moore, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 30, 1979 в London, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
33
Впервые появился:
на movie Золотая молодежь 2003-05-16
Последний проект:
Series He Knew He Was Right 2018
Известный в фильмах
Poster of Sea Wolf
Poster of Виртуозы
Poster of Хорошая женщина
Poster of Золотая молодежь
Фильмография
Series He Knew He Was Right 2018
Series Stag Johnners 2016-02-27
Кино Краденое свидание Ed 2015-05-29
Кино Лунная афера Derek Kaye 2015-03-14
Кино Шеф Адам Джонс Jack 2015-10-02
Кино The Go-Between Hugh Trimingham 2015-09-20
Кино Леди в фургоне Doctor 2015-11-13
Series Our Zoo Reverend Aaron Webb 2014-09-03
Кино Complicit Tony Coveney 2013-02-16
Series Под прицелом Stephen Turner 2012-10-04
Кино Titanic Thomas Andrews 2012-03-21
Series Titanic Thomas Andrews 2012-03-21
Кино Время ведьм Debelzaq 2011-01-07
Кино Just Henry Joey 2011-12-18
Кино Агент Джонни Инглиш: Перезагрузка Prime Minister 2011-09-15
Series Ben Hur Messala 2010-04-04
Кино Burlesque Fairytales Peter Blythe-Smith 2010-01-01
Кино Бен Гур Messala 2010-05-01
Кино Pulse 2010-06-03
Кино Sea Wolf Humphrey Van Weyden 2009-12-24
Series Sea Wolf 2009-12-26
Series Ashes to Ashes Unknown 2008-02-07
Кино Ограбление на Бейкер-Стрит Kevin Swain 2008-02-28
Кино The Children Jonah 2008-12-05
Кино Official Selection Walt 2008-08-21
Кино Удивительная легкость James Stephen 2006-09-16
Кино Любители истории Irwin 2006-10-02
Кино Wallis & Edward Edward 2005-12-18
Кино Byron John Cam Hobhouse 2005-10-22
Кино Хорошая женщина Lord Darlington 2004-01-01
Кино He Knew He Was Right Hugh Stanbury 2004-04-18
Series Виртуозы Unknown 2004-02-24
Кино Золотая молодежь Adam Fenwick-Symes 2003-05-16