Image of Nia Vardalos

Nia Vardalos

From Wikipedia, the free encyclopedia. Antonia Eugenia "Nia" Vardalos (born September 24, 1962) is a Canadian-American actress, screenwriter, director, and producer. Her most notable work is the 2002 Academy Award nominated film My Big Fat Greek Wedding. Description above from the Wikipedia article Nia Vardalos, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 24, 1962 в Winnipeg, Manitoba, Canada
Кино / ТВ Кредиты:
25
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Кино Charming 2017-07-06
Известный в фильмах
Poster of Если хочешь хорошо провести время, звони…
Poster of Мое большое греческое лето
Poster of My Big Fat Greek Life
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Фильмография
Кино Charming Nemeny Neverwish (voice) 2017-07-06
Кино Моя большая греческая свадьба 2 Toula Portokalos 2016-03-23
Кино Helicopter Mom Maggie 2015-04-24
Series Девственница Barbara 2014-10-13
Series Marry Me Pam 2014-10-14
Кино Dealin' with Idiots 2013-07-12
Кино Если хочешь хорошо провести время, звони… Rachel Rodman 2012-08-31
Кино Ларри Краун Map Genie 2011-06-30
Кино Мое большое греческое лето Georgia Ianakopolis 2009-02-06
Series До смерти красива Unknown 2009-07-12
Кино Я ненавижу день Святого Валентина Genevieve Gernier 2009-06-27
Кино Connie and Carla Connie 2004-04-16
Series My Big Fat Greek Life Nia Miller-Portokalos 2003-02-24
Кино Meet Prince Charming Jennifer 2002-01-01
Кино Моя большая греческая свадьба Toula 2002-02-22
Series Умерь свой энтузиазм Unknown 2000-10-15
Series Закон и порядок. Специальный корпус Attorney Minonna Efron 1999-09-20
Кино Men Seeking Women Iris 1997-03-08
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Team Knight Rider 1997-10-06
Series Шоу Дрю Кэри Grace Almada 1995-09-13
Series Парень познает мир Unknown 1993-09-24
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18