Image of Dominic Monaghan

Dominic Monaghan

From Wikipedia, the free encyclopedia. Dominic Bernard Patrick Luke Monaghan ( born 8 December 1976) is an English actor. He has received international attention from playing Merry in Peter Jackson's adaptation of J. R. R. Tolkien's The Lord of the Rings and for his role as Charlie Pace on the television show Lost.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 8, 1976 в Berlin - Germany
Кино / ТВ Кредиты:
39
Впервые появился:
на series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли 1983-04-04
Последний проект:
Кино Питомец 2016-09-24
Известный в фильмах
Poster of X-Men Origins: Wolverine
Poster of Остаться в живых
Poster of Властелин колец: Возвращение Короля
Poster of Властелин колец: Две крепости
Фильмография
Кино Питомец Seth 2016-09-24
Series Код 100 Tommy Conley 2015-03-06
Кино Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism Nockman 2015-04-11
Кино Солдаты удачи Sin 2012-06-07
Кино Турне миллионера Casper 2012-07-31
Кино Наказание Lead Singer of The Drunges 2011-03-16
Series Goodnight Burbank Paul Lynch 2011-04-25
Кино Судный день Rick 2011-09-15
Series Top Gear Unknown 2010-11-21
Series Вспомни, что будет Simon Campos 2009-09-24
Кино Люди Икс: Начало. Росомаха Chris Bradley / Bolt 2009-04-28
Кино X-Men Origins: Wolverine Chris Bradley / Bolt 2009-05-01
Кино Продавец мертвых Arthur Blake 2008-08-07
Series Childrens Hospital Unknown 2008-12-08
Series Чак Tyler Martin 2007-09-24
Series Rachael Ray Unknown 2006-09-18
Series The Late Late Show with Craig Ferguson Chris Wellington 2005-01-03
Кино Shooting Livien Owen Scott 2005-01-01
Кино Ringers - Lord of the Fans Narrator, Himself 2005-01-21
Кино The Purifiers Sol 2005-04-30
Кино Spivs Goat 2004-05-13
Series I Love the '90s 2004-07-12
Series Остаться в живых Charlie Pace 2004-09-22
Series Lost Charlie Pace 2004-09-22
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино The Lord of the Rings: The Return of the King (Extended Edition) Merry 2003-12-17
Кино Властелин колец: Возвращение Короля Meriadoc 'Merry' Brandybuck 2003-12-01
Кино Властелин колец: Две крепости Meriadoc 'Merry' Brandybuck 2002-12-18
Кино Властелин колец: Братство кольца Meriadoc 'Merry' Brandybuck 2001-12-18
Кино This Is Personal: The Hunt For The Yorkshire Ripper 2000-01-26
Series Monsignor Renard Etienne Pierre Rollinger 2000-03-27
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Hostile Waters Sasha 1997-10-18
Series Hetty Wainthropp Investigates Geoffrey Shawcross 1996-01-03
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04