Image of Sean Astin

Sean Astin

From Wikipedia, the free encyclopedia. Sean Astin (born February 25, 1971) is an American film actor, director, and producer better known for his film roles as Mikey Walsh in The Goonies, the title character of Rudy, and Samwise Gamgee in the Lord of the Rings trilogy. In television, he appeared as Lynn McGill in the fifth season of 24. Most recently, he provided the voice for the title character in Disney's Special Agent Oso. Description above from the Wikipedia article Sean Astin, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 25, 1971 в Santa Monica, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
106
Впервые появился:
на movie Unleashed
Последний проект:
Кино Swing State 2016-08-01
Известный в фильмах
Poster of Видеоигры: Фильм
Poster of Дух живого леса
Poster of Властелин колец: Возвращение Короля
Poster of Властелин колец: Две крепости
Фильмография
Кино Unleashed 2018
Series American Men Unknown 2016
Кино Swing State Bob Bernard 2016-08-01
Кино Все по новой Ted-O 2016-05-27
Кино The Dramatics: A Comedy Alex Wilson Dixon 2015-02-10
Кино Лига Справедливости: Трон Атлантиды Shazam (voice) 2015-01-27
Кино Selección Canina 2015-03-18
Кино Do You Believe? Dr. Farell 2015-03-20
Кино Вудлон Hank 2015-10-15
Кино Шах и мат Dyson 2015-07-03
Series Конмэн Himself 2015-09-30
Кино Ты веришь? Dr. Farell 2015-03-20
Кино Лихорадка: Пациент Зеро Porter 2014-02-05
Кино Лига справедливости: Война Shazam (voice) 2014-02-02
Кино Stan Lee's Mighty 7 Kid Kinergy (voice) 2014-02-01
Кино Парни из Абу-Грейб Tanner 2014-03-15
Кино Видеоигры: Фильм Himself 2014-07-18
Кино Ночь отдыха для мам Sean 2014-03-25
Кино Герой цветного города Horatio 2014-10-03
Кино The Surface Mitch 2014-10-09
Series Штамм Jim Kent 2014-07-13
Кино Out West Cal Calhoun 2013-09-01
Кино RingCon 2012 Himself 2013-09-01
Кино The Freemason Leon Weed 2013-12-07
Кино The Naughty List Winter 2013-12-10
Кино Santa Switch Eddie 2013-12-07
Кино Эвакуация Kyle Black 2013-09-05
Кино Adopting Terror Tim Broadbent 2012-04-07
Кино Addicted To Fame Matt Foster 2012-11-30
Кино Amazing Love Stuart 2012-11-06
Series Черепашки-ниндзя Raphael 2012-09-28
Кино Demoted Mike 2011-03-12
Кино Ведьмы страны Оз Frack 2011-01-01
Кино And They're Off Dusty 2011-10-28
Кино Love's Christmas Journey Mayor Wayne 2011-11-05
Series The Witches of Oz Frack 2011-05-15
Кино With Great Power: The Stan Lee Story Himself 2010-07-24
Кино WWII in HD: The Air War Steve Pisanos (voice) 2010-11-10
Series Special Agent Oso Special Agent OSO 2009-04-04
Кино Stay Cool Big Girl 2009-04-23
Series Цвет волшебства Zweiblum 2008-03-23
Кино Дух живого леса Furi (voice) 2008-09-12
Кино Неугасающий Marcus Tate 2008-09-26
Кино Цвет волшебства Twoflower 2008-03-23
Кино What Love Is Geroge 2007-03-23
Кино The Final Season Kent Stock 2007-10-12
Кино Borderland Randall 2007-11-09
Series Хроники будущего Unknown 2007-08-03
Кино Клик: С пультом по жизни Bill 2006-06-22
Кино Love and Debate 2006-06-13
Кино Bigger Than the Sky 2005-02-18
Series Hercules Unknown 2005-01-01
Кино Капкан времени Stuart Conway 2005-02-03
Кино Hercules Linus 2005-04-01
Кино Smile Mr. Matthews 2005-04-08
Series Meerkat Manor 2005-09-02
Series Into the West 2005-06-10
Series Best Week Ever Unknown 2004-01-23
Кино 50 первых поцелуев Doug Whitmore 2004-02-13
Кино Балто 3: Крылья перемен Kodi (voice) 2004-04-14
Кино Элвис покинул здание Aaron 2004-08-27
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series В настоящее время с Биллом Мейером Unknown 2003-02-21
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Лас Вегас Unknown 2003-09-22
Кино The Lord of the Rings: The Return of the King Sam 2003-12-17
Кино The Lord of the Rings: The Return of the King (Extended Edition) Samwise Gamgee 2003-12-17
Кино Властелин колец: Возвращение Короля Sam Gamgee 2003-12-01
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Jeremiah 2002-03-03
Кино Властелин колец: Две крепости Sam Gamgee 2002-12-18
Кино The Lord of the Rings: The Two Towers Sam 2002-12-18
Series 24 часа Lynn McGill 2001-11-06
Кино Властелин колец: Братство кольца Samwise 'Sam' Gamgee 2001-12-18
Кино The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Sam 2001-12-19
Кино National Geographic - Beyond the Movie: The Lord of the Rings Himself 2001-12-23
Кино Icebreaker Matt Foster 2000-01-01
Кино Deterrence Ralph 2000-03-10
Кино Kimberly Bob 2000-11-07
Кино Dish Dogs Morgan 2000-08-29
Кино The Last Producer Bo Pomerantz 2000-08-22
Кино Булворт Gary 1998-05-15
Series Perversions of Science Unknown 1997-06-07
Кино The Long Way Home Voice 1997-09-19
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Мужество в бою Patella 1996-07-04
Кино The Low Life Andrew 1995-11-01
Кино Гаррисон Бержерон Harrison Bergeron 1995-08-13
Кино Safe Passage Izzy Singer 1994-12-01
Кино Teresa's Tattoo Step-Brother (uncredited) 1994-03-15
Кино Rudy Daniel E. 'Rudy' Ruettiger 1993-09-17
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Замороженный калифорниец Dave Morgan 1992-05-22
Кино Where the Day Takes You Greg 1992-09-11
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Игрушечные солдатики William 'Billy' Tepper 1991-04-24
Кино Красавица Мемфиса Sgt. Richard "Rascal" Moore 1990-09-07
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Кино The Willies Michael 1990-12-27
Кино Staying Together Duncan McDermott 1989-01-01
Кино Война супругов Роуз Josh at 17 1989-12-08
Кино Like Father Like Son Clarence / Trigger 1987-10-02
Кино Лето белой воды Alan 1987-07-10
Кино The B.R.A.T. Patrol Leonard Kinsey 1986-10-26
Кино Балбесы Mikey Walsh 1985-06-06