Image of Shohreh Aghdashloo

Shohreh Aghdashloo

​From Wikipedia, the free encyclopedia Shohreh Aghdashloo ( born May 11, 1952) is an Iranian American actress. After establishing a theatre and film career in Iran, Aghdashloo moved to England during the Iranian Revolution in 1979, and subsequently became a citizen of the United States. After several years playing supporting roles in television and film, her performance in House of Sand and Fog (2003) brought her several film critics' awards and a nomination for an Academy Award for Best Supporting Actress. She has continued to play supporting and character roles in film and television and won an Emmy Award for her work in the television drama House of Saddam (2008). Description above from the Wikipedia Shohreh Aghdashloo, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 11, 1952 в Tehran, Iran
Кино / ТВ Кредиты:
41
Впервые появился:
на movie Sooteh Delaan
Последний проект:
Кино Обещание 2017-04-21
Известный в фильмах
Poster of Люди Икс: Последняя битва
Poster of Анатомия страсти
Poster of 24 часа
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино Sooteh Delaan 2018
Кино Обещание Marta Boghosian 2017-04-21
Кино Стартрек: Бесконечность Commodore Paris 2016-07-07
Кино Последние рыцари Maria 2015-04-03
Series Пространство Chrisjen Avasarala 2015-12-14
Кино Сентябрь в Ширазе Habibeh 2015-09-15
Series Скорпион Dr. Cassandra Davis 2014-09-22
Кино Розовая вода Moloojoon 2014-11-07
Кино Странная жизнь Тимоти Грина Evette Onat 2012-08-15
Кино Iranium Narrator 2011-02-06
Series Гримм Unknown 2011-10-28
Кино Изнутри Dr. Lofton 2011-12-31
Кино For Neda 2010-06-14
Series Вспомни, что будет Nhadra Udaya 2009-09-24
Кино House of Saddam Sajida Hussein 2008-01-01
Кино Джинсы-талисман 2 Professor Nasrin Mehani 2008-08-06
Series House of Saddam Sajida Hussein 2008-07-30
Кино Забивание камнями Сорайи М. Zahra 2008-09-07
Кино Американская мечта Nazneen Riza 2006-03-04
Кино Люди Икс: Последняя битва Dr. Kavita Rao 2006-05-24
Кино Дом у озера Anna Klyczynski 2006-06-16
Series Воры Экстра класса Charlie 2006-09-19
Кино The Nativity Story Elisabeth 2006-12-01
Кино Шесть демонов Эмили Роуз Dr. Adani 2005-09-09
Series Анатомия страсти Unknown 2005-03-27
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Дом из песка и тумана Nadi 2003-12-19
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Кино Maryam Homa Armin 2002-02-22
Series 24 часа Dina Araz 2001-11-06
Кино America So Beautiful Exiled actress 2001-10-11
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Кино Двадцать баксов Ghada Holiday 1993-10-21
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Кино Sooteh-Delan Aghdas 1978-01-01
Кино گزارش‎‎ 1977-01-01
Кино Shatranje bad 1976-01-01
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Кино Booye Khoshe Eshgh 1900-01-02