Image of Adam Brody

Adam Brody

​From Wikipedia, the free encyclopedia Adam Jared Brody (born December 15, 1979) is an American film and television actor and part time musician. He began his career in 1995, appearing on the Gilmore Girls and other series, and subsequently came to fame for his role as Seth Cohen on The O.C. Brody subsequently appeared in several film roles, including Mr. & Mrs. Smith, Thank You for Smoking, Jennifer's Body, In the Land of Women, Cop Out, and Scream 4. Description above from the Wikipedia Adam Brody, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 15, 1979 в San Diego - California - USA
Кино / ТВ Кредиты:
54
Впервые появился:
на series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли 1983-04-04
Последний проект:
Кино Калифорнийский дорожный патруль 2017-03-23
Известный в фильмах
Poster of Лавлэйс
Poster of Девушки в опасности
Poster of Хохотушка
Poster of Тайны Смолвиля
Фильмография
Кино Калифорнийский дорожный патруль Clay Allen 2017-03-23
Series Good Vibes Woodie 2016
Кино Showing Roots 2016-04-23
Кино Любители йоги Ichabod 2016-07-08
Series Стартап Nick Talman 2016-09-06
Series Billy & Billie Billy Jones 2015-03-03
Кино Growing Up and Other Lies Rocks 2014-04-26
Кино Think Like a Man Too Isaac 2014-06-20
Кино Партнеры по жизни Tim 2014-12-05
Кино Думай как мужчина 2 Isaac 2014-06-20
Series The Cosmopolitans Jimmy 2014-08-28
Кино Some Girl(s) Man 2013-06-28
Кино Добро пожаловать в джунгли Chris 2013-04-27
Кино Лавлэйс Harry Reems 2013-08-08
Кино Выдача багажа Sam 2013-09-27
Кино Девушки в опасности Fred Packenstacker / Charlie Walker 2012-04-06
Кино Ищу друга на конец света Owen 2012-06-22
Кино Всех порву! Danny 2012-07-17
Кино Крик 4 Detective Hoss 2011-04-11
Кино Любовный переплет Toby Walling 2011-09-09
Series Good Vibes Woodie (voice) 2011-10-27
Series Funny or Die Presents Roger 2010-02-15
Кино Двойной КОПец Barry Mangold 2010-02-26
Кино Романтики Jake 2010-09-10
Кино Тело Дженнифер Nikolai Wolf 2009-09-18
Series Звездные врата: Вселенная Unknown 2009-10-02
Кино Смерть в любви Talent Agent 2008-07-17
Кино Хохотушка Steve the dealer 2007-01-21
Кино В стране женщин Carter Webb 2007-04-16
Кино Десять заповедей Stephen Montgomery 2007-08-03
Series The Loop Unknown 2006-03-15
Кино Здесь курят Jack 2005-09-05
Кино Мистер и миссис Смит Benjamin Danz 2005-06-07
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Скейтбордисты Dustin Knight 2003-08-15
Series О.С. – Одинокие сердца Seth Cohen 2003-08-05
Кино Звонок Male Teen #1 2002-10-18
Series Go Fish Unknown 2001-06-19
Series Основа для жизни Unknown 2001-01-10
Series Тайны Смолвиля Unknown 2001-10-16
Кино Американский пирог 2 High School Guy 2001-08-10
Series The Sausage Factory Zack 2001-11-19
Кино Growing Up Brady Barry Williams 2000-05-21
Series Девочки Гилмор Unknown 2000-10-05
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series Факультет Unknown 1999-07-26
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Series Once and Again Unknown 1999-09-21
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04