Image of Ben Barnes

Ben Barnes

From Wikipedia, the free encyclopedia. Benjamin Thomas "Ben" Barnes (born 20 August 1981) is an English actor, best known for his portrayal of Caspian X in The Chronicles of Narnia films Prince Caspian and The Voyage of the Dawn Treader. Description above from the Wikipedia article Ben Barnes, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 20, 1981 в London, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
20
Впервые появился:
на series Ночное шоу с Джейем Лено 1992-05-25
Последний проект:
Series Мир Дикого Запада 2016-10-02
Известный в фильмах
Poster of Седьмой сын
Poster of Большая свадьба
Poster of Джимми Киммел в прямом эфире
Poster of Ночное шоу с Джейем Лено
Фильмография
Series Мир Дикого Запада Logan 2016-10-02
Кино Sons of Liberty Sam Adams 2015-01-25
Series Сыны свободы Sam Adams 2015-01-25
Кино Jackie & Ryan Ryan 2014-09-01
Кино Знает только Бог Nick Tortano 2014-09-28
Кино Седьмой сын Tom Ward 2014-12-12
Кино Большая свадьба Alejandro Griffin 2013-04-25
Кино Слова Young Man 2012-09-07
Кино Убить Боно Neil McCormick 2011-04-01
Кино Хроники Нарнии: Покоритель Зари Caspian 2010-08-13
Кино Gerrymandering Self 2010-10-15
Кино Locked In Josh 2010-09-17
Кино Дориан Грей Dorian Gray 2009-09-09
Кино Хроники Нарнии: Принц Каспиан Prince Caspian 2008-05-15
Кино Легкое поведение John Whittaker 2008-01-01
Кино Больше Бена Cobakka 2008-11-18
Кино Звёздная пыль Young Dunstan 2007-08-09
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series GMTV Unknown 1993-01-01
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25