Image of John Lynch

John Lynch

From Wikipedia, the free encyclopedia John Lynch (born 26 December 1961) is an Irish actor from Northern Ireland.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 26, 1961 в Corrinshego - Newry - Northern Ireland - UK
Кино / ТВ Кредиты:
50
Впервые появился:
на movie America's Game: 2002 Tampa Bay Buccaneers
Последний проект:
Кино Паломничество 2017-08-11
Известный в фильмах
Poster of Гибрид
Poster of Рядовой Писфул
Poster of Черная смерть
Poster of Во имя отца
Фильмография
Кино America's Game: 2002 Tampa Bay Buccaneers himself 2018
Series Making Out 2017
Кино Паломничество The Herbalist - Brother Ciaran 2017-08-11
Кино The Trials of Jimmy Rose DI Steve McIntyre 2015-08-30
Кино Гибрид Powell 2014-02-28
Кино Мёбиус Joshua 2013-02-27
Series Крах Jim Burns 2013-05-12
Series Labyrinth Simeon de Montfort 2012-11-24
Кино Рядовой Писфул Sergeant Hanley 2012-10-12
Кино Labyrinth Simeon de Montfort 2012-11-24
Кино Ghosted Jack 2011-06-27
Кино Mo Gerry Adams 2010-01-31
Кино 13 часов McRae 2010-08-28
Кино Черная смерть Wolfstan 2010-06-07
Кино Турнир на выживание Gene Walker 2009-05-01
Кино Ограбление века Tom Gaffney 2009-07-01
Series The Passion 2008-03-16
Кино The Yellow House Paul Gaugin 2007-03-22
Кино По этапу Yakov 2007-05-16
Series Movie Connections Unknown 2007-09-10
Кино NFL Moment of Impact 2007-10-30
Кино Изоляция Dan 2005-09-10
Series Bleak House Unknown 2005-10-27
Кино Лэсси Sam Carraclough 2005-12-16
Кино Мост короля Людовика Святого Captain Alvarado 2004-01-01
Кино Охотник за пришельцами Dr. Michael Straub 2003-07-19
Series The Jury Alan Lane 2002-02-17
Кино Best George Best 2000-05-10
Кино The Quarry The Man 1998-09-09
Кино Осторожно! Двери закрываются Gerry 1998-04-23
Series Испытание и возмездие Unknown 1997-10-19
Кино This Is the Sea Padhar McAliskey 1997-09-15
Series Безмолвный свидетель Unknown 1996-02-21
Кино Some Mother's Son Bobby Sands 1996-12-25
Кино Moll Flanders Fielding 1996-06-14
Series Арлисс Unknown 1996-08-10
Кино Angel Baby Harry 1995-09-09
Кино The Secret of Roan Inish Tadhg 1994-01-01
Кино Во имя отца Paul Hill 1993-12-12
Кино Таинственный сад Lord Archibald Craven 1993-08-13
Кино Edward II Spencer 1991-09-03
Кино Killing American Style Lynch 1991-01-01
Series Chimera 1991-07-07
Кино Monkey Boy Peter Carson 1990-01-01
Кино Who Bombed Birmingham? IRA man in cottage 1990-04-22
Кино Железо Shades 1990-09-14
Кино 1871 O'Brien 1990-09-09
Кино Cal Cal 1984-08-24
Series Natural World Narrator 1967-12-10
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24