Image of Harry Dean Stanton

Harry Dean Stanton

Harry Dean Stanton (born July 14, 1926) is an American actor, musician, and singer. Stanton's career has spanned over fifty years, which has seen him star in such films as Cool Hand Luke, Kelly's Heroes, Dillinger, Alien, Repo Man, The Last Temptation of Christ, Wild at Heart, The Green Mile and The Pledge. In the late 2000s, he played a recurring role in the HBO television series Big Love. Description above from the Wikipedia article Harry Dean Stanton, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 14, 1926 в West Irvine - Kentucky - USA
Кино / ТВ Кредиты:
150
Впервые появился:
на series Inner Sanctum 1954-01-09
Последний проект:
Кино Derelict 2015-08-08
Известный в фильмах
Poster of Возвращение героя
Poster of Мстители
Poster of Большая любовь
Poster of 2,5 человека
Фильмография
Кино Derelict Brett 2015-06-12
Кино Derelict Unknown 2015-08-08
Кино Fishtail Narrator 2014-04-17
Кино 9 Full Moons Dimitri 2013-06-06
Кино Возвращение героя Mr. Parson 2013-01-12
Кино Harry Dean Stanton: Partly Fiction Himself 2012-09-05
Кино Мстители Security Guard 2012-04-25
Кино Семь психопатов Man in Hat 2012-09-07
Кино Char·ac·ter 2012-11-30
Кино Ранго Balthazar (voice) 2011-03-02
Series Mongo Wrestling Alliance 2011-01-23
Кино Где бы ты ни был Robert Plath 2011-10-01
Кино Открытая дорога назад Amon 2009-02-07
Кино Алиса в стране чудес Caterpillar 2009-12-06
Series Алиса в стране чудес 2009-12-06
Кино Alpha Dog Cosmo Gadabeeti 2007-01-12
Series Чак Harry 2007-09-24
Кино The Good Life Gus 2007-01-18
Кино Mr. Warmth: The Don Rickles Project Himself 2007-12-04
Кино Being Michael Madsen Himself 2007-09-28
Кино Альфа Дог Cosmo Gadabeeti 2006-01-27
Series Большая любовь Roman Grant 2006-03-12
Кино Вскрытие пришельца Harvey 2006-04-07
Кино Buy the Ticket, Take the Ride 2006-12-12
Кино Внутренняя империя Freddie Howard 2006-09-06
Кино The Wendell Baker Story Skip Summers 2005-08-03
Кино Большая кража Bob Rogers, Sr. 2004-01-30
Кино Chrystal Pa Da 2004-02-26
Кино Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade Himself 2004-07-25
Series 2,5 человека Unknown 2003-09-22
Кино The Beast Within: Making 'Alien' Himself 2003-12-02
Кино Жиголо (Санни) Henry 2002-10-26
Кино Обещание Floyd Cage 2001-01-09
Кино Животное Hunter (uncredited) 2001-06-01
Кино Человек, который плакал Felix Perlman 2000-08-29
Кино Простая история Lyle Straight, Alvin's Brother 1999-10-15
Кино Стивен Кинг: Свет из Темноты Himself 1999-09-09
Кино Зелёная миля Toot-Toot 1999-12-10
Кино The Green Mile Toot-Toot 1999-12-10
Кино Страх и ненависть в Лас-Вегасе Judge 1998-05-22
Кино Великан Grim 1998-10-23
Кино Она прекрасна Tony 'Shorty' Russo 1997-08-29
Кино Огонь из преисподней Cotton Harry 1997-09-05
Кино Dead Man's Walk Shadrach 1996-05-12
Кино Убрать перископ Lt. Howard 1996-03-01
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Dead Man's Walk Shadrach 1996-05-12
Кино Playback Ernie Fontenot 1996-09-21
Кино Незнакомец Max Cheski 1995-10-20
Кино Against the Wall Hal 1994-01-01
Кино Hotel Room 1993-04-01
Кино Твин Пикс: Сквозь огонь Carl Rodd 1992-06-03
Кино Мужские хлопоты Redmond Layls 1992-07-17
Кино Cruise Control 1992-10-01
Кино The Fourth War Gen. Hackworth 1990-03-08
Series Твин Пикс Carl Rodd 1990-04-08
Кино Дикие сердцем Johnnie Farragut 1990-05-01
Кино Monster Maker Chancey Bellow 1989-01-23
Кино Dream a Little Dream Ike Baker 1989-03-03
Кино Twister Cleveland 1989-06-01
Кино Les Français vus par 1988-01-01
Кино Stars & Bars Loomis Gage 1988-03-18
Кино The Cowboy and the Frenchman Slim 1988-01-01
Кино Последнее искушение Христа Paulus 1988-08-12
Кино Mr. North Henry Simmons 1988-07-22
Кино Танец смерти Det. Benjamin Smiley 1987-10-02
Кино Милашка в розовом Jack Walsh 1986-02-28
Кино UFOria Brother Bud Sanders 1985-10-01
Кино One Magic Christmas Gideon 1985-11-22
Кино Fool for Love Old Man 1985-12-06
Кино The Bear 1984-01-01
Кино Конфискатор Bud 1984-02-20
Кино Париж, Техас Travis Henderson 1984-05-19
Кино Красный Рассвет Mr. Eckert 1984-08-10
Кино Кристина Rudolph Junkins 1983-12-08
Кино Young Doctors in Love Dr. Oliver Ludwig 1982-07-16
Кино От всего сердца Moe 1982-02-12
Кино Побег из Нью-Йорка Harold 'Brain' Helman 1981-05-22
Кино La Mort en direct Vincent Ferriman 1980-01-23
Кино Рядовой Бенджамин 1st Sgt. Jim Ballard 1980-10-06
Кино The Black Marble Philo Skinner 1980-03-07
Кино Flatbed Annie & Sweetie Pie: Lady Truckers C.W. Douglas 1979-02-10
Кино Чужой Samuel Brett 1979-05-25
Кино Wise Blood Asa Hawks 1979-10-01
Кино Роза Billy Ray 1979-11-07
Кино Renaldo and Clara Lafkezio 1978-01-25
Кино Straight Time Jerry Schue 1978-03-18
Series Лаверна и Ширли Unknown 1976-01-27
Кино Излучины Миссури Calvin 1976-05-19
Кино Rancho Deluxe Curt 1975-01-01
Кино Прощай, моя красавица Billy Rolfe 1975-08-08
Кино Rafferty and the Gold Dust Twins Billy Winston 1975-02-02
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Кино 92 in the Shade Carter 1975-08-22
Кино Zandy's Bride Songer 1974-05-19
Кино Where the Lilies Bloom Kiser Pease 1974-04-10
Кино Cockfighter Jack Burke 1974-08-01
Кино Крестный отец 2 F.B.I. Man #1 1974-12-20
Кино Пэт Гэрретт и Билли Кид Luke 1973-05-23
Кино Диллинджер Homer Van Meter 1973-07-20
Кино Cisco Pike Jesse Dupre 1972-01-14
Кино Cry for Me, Billy Luke Todd 1972-08-01
Кино Двухполосное шоссе Oklahoma Hitchhiker 1971-07-07
Кино Kelly's Heroes Pvt. Willard 1970-06-22
Кино Rebel Rousers Randolph Halverson (as Dean Stanton) 1970-04-01
Кино The Intruders Whit Dykstra (as Dean Stanton) 1970-11-10
Кино Day of the Evil Gun Sergeant Parker 1968-03-01
Кино The Mini-Skirt Mob Spook 1968-05-23
Кино A Time for Killing Sgt. Dan Way 1967-08-01
Кино Хладнокровный Люк Tramp 1967-06-22
Series The Guns of Will Sonnett Unknown 1967-09-08
Series Cimarron Strip Unknown 1967-09-07
Series The High Chaparral Unknown 1967-09-10
Кино The Hostage Eddie (as Dean Stanton) 1967-10-23
Series Менникс Unknown 1967-09-16
Кино Unknown Blind Dick 1966-10-23
Кино The Dangerous Days Of Kiowa Jones Jelly 1966-12-25
Series Большая долина Unknown 1965-09-15
Series Дэниэл Бун Unknown 1964-09-24
Series Беглец Unknown 1963-09-17
Кино The Man from the Diners' Club Beatnik (uncredited) 1963-04-17
Series Petticoat Junction Unknown 1963-09-24
Кино Hero's Island Dixey Gates 1962-09-16
Series Stoney Burke Unknown 1962-10-01
Series Combat! Unknown 1962-10-02
Кино Война на Диком Западе Gant Henchman 1962-11-01
Series Cain's Hundred Unknown 1961-09-19
Series The Roaring 20's Unknown 1960-10-15
Series Шоу Энди Гриффита Unknown 1960-10-03
Series The Lawless Years Unknown 1959-04-16
Series Rawhide Unknown 1959-01-09
Кино Pork Chop Hill U.S. Soldier with BAR (Browning Automatic Rifle) (uncredited) 1959-05-29
Series Lock-Up Unknown 1959-09-28
Series Johnny Ringo Unknown 1959-10-02
Series Ларами Unknown 1959-09-15
Series The Texan Unknown 1958-09-29
Кино The Proud Rebel Jeb Burleigh 1958-07-01
Series Стрелок Unknown 1958-09-30
Series Вестингауз – Театр Десиле Unknown 1958-10-06
Series Man with a Camera Unknown 1958-10-10
Series Bat Masterson Unknown 1958-10-08
Кино Revolt at Fort Laramie Rinty 1957-03-01
Series The Walter Winchell File Unknown 1957-10-02
Series Есть оружие – будут путешествия Unknown 1957-09-14
Series Театр Зейна Грея Unknown 1956-10-05
Кино Не тот человек Department of Corrections Employee (uncredited) 1956-12-22
Series Дымок из ствола Unknown 1955-09-10
Series Альфред Хичкок представляет Unknown 1955-10-02
Series Inner Sanctum Unknown 1954-01-09
Series The Adventures of Rin Tin Tin Unknown 1954-10-15