Image of Amber Valletta

Amber Valletta

Amber Evangeline Valletta is an American actress and model. She began her career as a model for fashion agencies, and appeared on cover pages of internationally recognized magazines. She made her film debut in Drop Back Ten (2000). She then starred in the hit film Hitch (2005). She has since appeared in films such as Man About Town (2006), Dead Silence (2007), Gamer (2009), and The Spy Next Door (2010). Description above from the Wikipedia article Amber Valletta, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 9, 1974 в Phoenix, Arizona, USA
Кино / ТВ Кредиты:
24
Впервые появился:
на series Ночное шоу с Джейем Лено 1992-05-25
Последний проект:
Series Кровь и нефть 2015-09-27
Известный в фильмах
Poster of Шпион по соседству
Poster of Джимми Киммел в прямом эфире
Poster of Что скрывает ложь
Poster of Ночное шоу с Джейем Лено
Фильмография
Series Кровь и нефть Darla Briggs 2015-09-27
Series Легенды Martin's Ex-Wife 2014-08-13
Кино Девушка входит в бар Camilla 2011-03-07
Series Возмездие Lydia Davis 2011-09-21
Кино Шпион по соседству Gillian 2010-01-15
Кино Геймер Angie 2009-09-03
Кино My Sexiest Year Marina 2007-10-17
Кино Предчувствие Claire 2007-02-08
Кино Мертвая тишина Ella 2007-03-16
Кино Прожигатели жизни Brynn Lilly 2006-06-08
Кино The Last Time Belisa 2006-10-01
Кино Правила съёма: Метод Хитча Allegra Cole 2005-02-10
Кино Перевозчик 2 Audrey Billings 2005-08-02
Кино Модная мамочка Martina 2004-05-27
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Rock Me Baby Unknown 2003-09-16
Кино Дюплекс Céline 2003-09-26
Кино Perfume Blair 2001-04-08
Кино Истерия: История Def Leppard Lorelei Shellist 2001-07-18
Кино Drop Back Ten Mindy Deal 2000-01-22
Кино Что скрывает ложь Madison Elizabeth Frank 2000-07-21
Кино Семьянин Paula 2000-12-12
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25