Image of Nicollette Sheridan

Nicollette Sheridan

From Wikipedia, the free encyclopedia. Nicollette Sheridan (born November 21, 1963) is a British television actress. She is best known for her roles as Edie Britt on Desperate Housewives and as Paige Matheson on Knots Landing. Description above from the Wikipedia article Nicollette Sheridan, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 21, 1963 в Worthing, Sussex, England, United Kingdom
Кино / ТВ Кредиты:
47
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Золотой глобус» 1944-01-20
Последний проект:
Кино All Yours 2016-04-02
Известный в фильмах
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac
Poster of Murder in My Mind
Poster of Paradise
Фильмография
Кино All Yours Cass 2016-04-02
Series The Spiral Staircase Unknown 2016
Кино Убьём жену Уорда Robin Peters 2014-12-23
Кино The Christmas Spirit Charlotte Hart 2013-12-01
Кино Honeymoon for One Eve 2011-06-14
Кино Мухнём на Луну Nadia (voice) 2008-08-15
Кино По прозвищу «Чистильщик» Diane 2007-01-05
Кино Bikini Round-Up Annie 2005-11-15
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Deadly Visions Ann Culver 2004-01-01
Series Отчаянные домохозяйки Edie Britt 2004-10-03
Series Retrosexual: The '80s 2004-11-14
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Кино Lost Treasure Carrie 2003-01-01
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Deadly Betrayal Donna Randal 2003-11-25
Кино Haven't We Met Before? Eliza / Kate / Emily Winton 2002-03-27
Кино .com for Murder Misty 2002-01-01
Кино Тарзан и Джейн Eleanor (voice) 2002-06-24
Series The Legend of Tarzan Eleanor 2001-09-01
Кино The Spiral Staircase Helen Capel 2000-04-02
Series Статический шок Unknown 2000-09-23
Кино Raw Nerve Izabel Sauvestre 1999-09-16
Series Rove Unknown 1999-09-22
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Кино I Woke Up Early The Day I Died Ballroom Woman 1998-09-13
Кино Murder in My Mind Callain Pearson 1997-02-19
Кино Ниндзя из Беверли Хиллз Allison Page / Sally Jones 1997-01-17
Series Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac Paige Matheson 1997-05-07
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Неистребимый шпион Veronique Ukrinsky 1996-05-24
Кино The People Next Door Anna Morse 1996-10-01
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Безумные подмостки Brooke Ashton / Vicki 1992-03-20
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Deceptions Adrienne Erickson 1990-09-29
Кино Lucky Chances Lucky Santangelo 1990-10-07
Series Lucky Chances Lucky Santangelo 1990-10-07
Series Paradise Lily 1988-10-27
Кино Детективы Агаты Кристи: Загадка мертвеца Hattie Stubbs 1986-01-08
Кино Абсолютно точно The Sure Thing 1985-03-01
Series Paper Dolls Taryn Blake 1984-09-23
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Тихая пристань Paige Matheson 1979-12-27
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20