Image of Kristanna Loken

Kristanna Loken

Kristanna Sommer Loken (born October 8, 1979) is an American actress known for her work in both film and television, and as a fashion model. Description above from the Wikipedia article Kristanna Loken, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 8, 1979 в Ghent, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
39
Впервые появился:
на series Закон и порядок 1990-09-13
Последний проект:
Series ACME Saturday Night 2016
Известный в фильмах
Poster of Больше, чем игра
Poster of Черная метка
Poster of Gangland
Poster of Закон и порядок
Фильмография
Series ACME Saturday Night Guest host 2016
Кино Охота за призраком Rush 2014-01-30
Кино Черная роза Emily Smith 2014-04-17
Кино Типа крутые спартанцы Hottessa 2014-03-07
Кино Наёмницы Kat Morgan 2014-08-05
Кино Больше, чем игра 2014-12-31
Кино Dark Power Mila Driver 2013-07-09
Кино Fighting for Freedom Karen Dobbe 2013-10-08
Кино Наёмный убийца Catherine 2013-09-05
Кино S.W.A.T.: Огненная буря Rose Walker 2011-03-01
Кино Ties That Bind Hope Webster 2010-03-05
Кино Starz Inside - Unforgettably Evil Himself 2009-07-26
Кино Дарфур: Хроники объявленной смерти Malin Lausberg 2009-11-06
Series Girls of FHM 2008-04-05
Кино Lime Salted Love Zepher Genesee 2007-01-01
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Кино Во имя короля: История осады подземелья Elora 2007-11-29
Кино Bloodsucking Cinema 2007-10-26
Series Dark Kingdom: The Dragon King 2006-03-27
Кино Бладрейн Rayne 2005-10-22
Series Painkiller Jane Jane Vasco 2005-12-10
Кино Кольцо Нибелунгов Brunnhild 2004-11-19
Series Секс в другом городе Unknown 2004-01-18
Кино Терминатор 3: Восстание машин T-X 2003-07-02
Кино Воздушные террористы Josie 2002-01-22
Series Рекламное пространство 2002-05-13
Кино Gangland Angie 2001-01-01
Series Philly A.D.A. Lisa Walensky 2001-09-25
Series D.C. Sarah Logan 2000-04-02
Кино Mortal Kombat: Conquest Taja 1998-01-01
Series Смертельная битва: Завоевание Taja 1998-10-03
Кино Mortal Kombat: Queen Taja 1998-01-01
Series Pensacola: Wings of Gold 1997-09-15
Series Aliens in the Family Unknown 1996-03-15
Series Звездный путь: Вояджер Unknown 1995-01-16
Series Парень познает мир Jennifer Bassett 1993-09-24
Series Лоис и Кларк: Новые приключения Супермена Unknown 1993-09-12
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13