Image of Freida Pinto

Freida Pinto

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Freida Pinto (born 18 October 1984) is an Indian actress and model best known for her portrayal of Latika in the 2008 Academy Award winning film Slumdog Millionaire, for which she won a Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture. In 2010, she starred in the films You Will Meet a Tall Dark Stranger and as the title character in Miral. Description above from the Wikipedia article Freida Pinto, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 18, 1984 в Bombay, Maharashtra, India
Кино / ТВ Кредиты:
15
Впервые появился:
на series Ночное шоу с Джейем Лено 1992-05-25
Последний проект:
Кино Yamasong: March of the Hollows 2017-09-10
Известный в фильмах
Poster of Единство
Poster of Война Богов: Бессмертные
Poster of Ты встретишь таинственного незнакомца
Poster of Дневное шоу с Тревором Ноем
Фильмография
Кино Yamasong: March of the Hollows Geta 2017-09-10
Кино Единство Herself - Narrator (voice) 2015-08-12
Кино Рыцарь кубков Helen 2015-02-08
Кино Шальное ранение Colt 2015-10-05
Кино Танцующий в пустыне Elaheh 2014-07-03
Кино Женское восхождение Narrator (voice) 2013-03-07
Кино Trishna Trishna 2011-09-08
Кино Восстание Планеты обезьян Caroline Aranha 2011-08-03
Кино Война Богов: Бессмертные Phaedra 2011-11-10
Кино Черное золото Leyla 2011-12-21
Кино Ты встретишь таинственного незнакомца Dia 2010-05-23
Кино Miral Miral 2010-10-01
Кино Миллионер из трущоб Latika 2008-05-12
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25