Image of Mimi Rogers

Mimi Rogers

From Wikipedia, the free encyclopedia Mimi Rogers (born January 27, 1956) is an American movie actress and competitive poker player. Description above from the Wikipedia article Mimi Rogers, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 27, 1956 в Coral Gables, Florida, U.S.
Кино / ТВ Кредиты:
87
Впервые появился:
на series Медэксперт Куинси 1976-10-03
Последний проект:
Кино Пленник 2015-09-17
Известный в фильмах
Poster of 2,5 человека
Poster of Секретные материалы
Poster of Байки из склепа
Poster of Divorce Wars: A Love Story
Фильмография
Кино The Wedding Ringer Lois Palmer 2015-01-16
Кино Пленник Kim Rogers 2015-09-17
Кино Шафер напрокат Lois Palmer 2015-01-16
Кино Наваждение Herself (archive footage) 2015-01-25
Кино Weepah Way For Now Lynn 2015-06-16
Кино Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films Herself 2014-10-06
Кино The Surface Kim 2014-10-09
Кино Если хочешь хорошо провести время, звони… Adele 2012-08-31
Кино Lucky Ms. Brand 2011-07-15
Кино Теория хаоса Miss Craig 2010-01-01
Кино Sins of the Mother Lois 2010-02-21
Кино Безудержная Victoria Markham 2010-08-24
Series Адские соседи Unknown 2010-06-07
Кино Золотая дверь Meredith 2009-09-29
Кино Frozen Kiss Gayle 2009-12-11
Кино Storm Cell April Saunders 2008-04-26
Series Безумцы Pima Ryan 2007-07-19
Кино The Stranger Game Joanna Otis 2006-06-18
Series The Loop 2006-03-15
Series Professional Poker Tour Unknown 2006-07-05
Кино Полный облом Mrs. Smalls 2006-12-01
Series My Boys Unknown 2006-11-28
Кино Penny Dreadful Orianna Volkes 2006-11-10
Кино Правосудие Стоуна Rita Fiore 2005-02-20
Кино Невинность на продажу Abby Sampson 2005-07-02
Кино Лицензия на измену Elise 2004-01-01
Кино The Gunman Eve Richards 2004-04-06
Кино Cave In Pat Bogen 2003-05-02
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series World Poker Tour Unknown 2003-03-30
Кино Тупой и ещё тупее тупого: Когда Гарри встретил Ллойда Mrs. Dunne 2003-06-13
Series Лас Вегас Unknown 2003-09-22
Series Hope & Faith Unknown 2003-09-26
Series 2,5 человека Unknown 2003-09-22
Кино Charms For the Easy Life Sophia 2002-08-18
Кино Оборотень Pamela Fitzgerald 2000-08-01
Кино Common Ground McPherson 2000-01-29
Series The Geena Davis Show 2000-10-10
Кино Жестокие игры 2: Манчестерская подготовка Tiffany Merteuil 2000-11-09
Кино The Devil's Arithmetic Leonore Stern 1999-03-28
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Кино Lost In Space Forever Herself (also archive footage) 1998-01-01
Series Бухта Доусона Unknown 1998-01-20
Кино Virtual Obsession Karen Messenger 1998-02-01
Кино Затерянные в космосе Dr. Maureen Robinson 1998-04-03
Кино Остин Пауэрс: Человек-загадка международного масштаба Mrs. Kensington 1997-05-02
Кино Weapons of Mass Distraction Ariel Powers (aka Alexi) 1997-11-10
Кино Tricks Jackie 1997-12-27
Кино The Christmas List Melody Parris 1997-12-01
Кино In the Blink of an Eye Sonia Jacobs 1996-03-24
Кино У зеркала два лица Claire 1996-11-15
Кино Trees Lounge Patty 1996-10-11
Series Партнёры Unknown 1995-09-11
Кино Far from Home: The Adventures of Yellow Dog Katherine McCormick 1995-01-13
Кино Full Body Massage Nina 1995-10-01
Кино Reflections on a Crime Regina 1994-01-01
Кино Неприятности с обезьянкой Amy 1994-03-18
Кино Killer Fiona 1994-09-14
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино A Kiss to Die For Ali Broussard 1993-12-06
Кино Игрок Herself 1992-04-03
Кино Dark Horse Dr. Susan Hadley 1992-07-17
Кино Shooting Elizabeth Elizabeth Pigeon 1992-11-18
Кино Fourth Story Valerie McCoughlin 1991-01-19
Кино Дорз Magazine Photographer 1991-03-01
Кино The Rapture Sharon 1991-10-04
Кино Смертельные узы Tracy Riggs 1991-05-10
Series Dream On Unknown 1990-07-08
Кино Dimenticare Palermo Carrie 1990-02-01
Кино Часы отчаяния Nora Cornell 1990-10-05
Кино The Mighty Quinn Hadley Elgin 1989-02-17
Кино Hider in the House Julie Dreyer 1989-05-13
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Кино Street Smart Alison Parker 1987-03-20
Кино You Ruined My Life Charlotte 1987-02-01
Кино Тот, кто меня бережет Claire Gregory 1987-10-09
Кино Энтузиаст Audrey 1986-03-13
Кино Embassy Nancy Russell 1985-04-21
Series Paper Dolls 1984-09-23
Кино Blue Skies Again Liz 1983-04-29
Series The Rousters Ellen Slade 1983-10-01
Кино Divorce Wars: A Love Story Belinda Wittiker 1982-03-01
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Series Частный детектив Магнум Unknown 1980-12-11
Series Супруги Харт Unknown 1979-09-22
Series Медэксперт Куинси Unknown 1976-10-03