Image of Sarah Bolger

Sarah Bolger

From Wikipedia, the free encyclopedia. Sarah Lee Bolger (born 28 February 1991) is an Irish actress. She is known for her role as Princess / Lady Mary Tudor on The Tudors and for her role as Mallory Grace in The Spiderwick Chronicles. Description above from the Wikipedia article Sarah Bolger, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 28, 1991 в Dublin, Ireland
Кино / ТВ Кредиты:
21
Впервые появился:
на series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном 1993-09-13
Последний проект:
Кино Эмили 2016-03-04
Известный в фильмах
Poster of Эффект Лазаря
Poster of Однажды в сказке
Poster of Дневники мотылька
Poster of Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном
Фильмография
Кино Эмили Emelie 2016-03-04
Series The World of Tosh Unknown 2016
Кино Эффект Лазаря Eva 2015-01-29
Кино Kiss Me Zoe 2015-08-29
Кино Все мои американцы Linda Wheeler 2015-11-13
Series В пустыне смерти Jade 2015-11-15
Кино Одержимая Jules 2013-03-13
Кино As Cool as I Am Lucy Diamond 2013-06-21
Кино Locke & Key Kinsey Locke 2011-01-01
Кино Со склонов Кокурико Umi Matsuzaki (voice) 2011-07-16
Series Однажды в сказке Aurora 2011-10-23
Кино Дневники мотылька Rebecca 2011-09-06
Кино Iron Cross Kashka 2009-12-15
Кино Спайдервик: Хроники Mallory Grace 2008-02-14
Series Тюдоры Mary Tudor 2007-04-01
Кино Громобой Sabina Pleasure 2006-07-21
Кино Tara Road Annie 2005-05-11
Кино В Америке Christy 2003-10-31
Кино A Secret Affair Helena Fitzgerald 1999-10-27
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13