Image of Go Soo

Go Soo

Go Soo (born October 4, 1978) is a South Korean actor. He has appeared in television series such as Piano, Green Rose and Will It Snow For Christmas?, as well as the films Some, White Night, Haunters, The Front Line, and Love 911.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 4, 1978
Кино / ТВ Кредиты:
17
Впервые появился:
на series Без остановки 2000-05-15
Последний проект:
Кино Крепость Намхансансон 2017-10-03
Известный в фильмах
Poster of The Royal Tailor
Poster of 집으로 가는 길
Poster of Love 911
Poster of Some
Фильмография
Кино Крепость Намхансансон Seo Nal-shwe 2017-10-03
Кино The Tooth and the Nail Lee Seok-jin / Choi Seung-man 2017-05-09
Series 옥중화 Yoon Tae-Won 2016-04-30
Кино Awaiting Min-woo 2014-03-27
Кино The Royal Tailor Lee Gong-jin 2014-12-24
Кино 집으로 가는 길 Im Jong-Bae 2013-12-11
Series 황금의 제국 Jang Tae-joo 2013-07-01
Кино Love 911 Firefighter Kang-Il 2012-12-19
Кино Линия фронта Kim Soo-hyuk 2011-07-20
Кино Кукловод Im Kyu-nam 2010-11-10
Кино Белая ночь Yo-han Kim 2009-11-19
Series 크리스마스에 눈이 올까요? Cha Kang Jin 2009-12-02
Series 그린로즈 Lee Jung Hyun 2005-03-19
Series 백만장자와 결혼하기 Kim Young-hoon 2005-11-26
Кино Some Kang Seong-ju 2004-10-22
Series 요조숙녀 Shin Young-ho 2003-08-13
Series Без остановки Unknown 2000-05-15