Image of Lee Byung-hun

Lee Byung-hun

Lee Byung-hun (born July 12, 1970) is a South Korean actor, singer and model. He achieved wider fame after starring in the television dramas Iris (2009), All In (2003) and Beautiful Days (2001). He is also known for his starring roles in Joint Security Area (2000), A Bittersweet Life (2005), The Good, the Bad, the Weird (2008) and I Saw the Devil (2010). He has received multiple awards and nominations throughout his career. Description above from the Wikipedia article Lee Byung-hun, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 12, 1970 в Seoul, South Korea
Кино / ТВ Кредиты:
39
Впервые появился:
на movie Big Trouble In Little China
Последний проект:
Кино Manhunt 2017-12-31
Известный в фильмах
Poster of Терминатор: Генезис
Poster of РЭД 2
Poster of Герой
Poster of Big Trouble In Little China
Фильмография
Кино Manhunt 2017-12-31
Кино Big Trouble In Little China 2017
Кино Beyond Deceit The Accountant 2016-01-01
Кино Хуже, чем ложь The Accountant 2016-02-05
Кино 마스터 President Jin 2016-12-21
Кино 밀정 Jung Chae-san 2016-09-07
Кино Великолепная семерка Billy Rocks 2016-09-14
Кино Терминатор: Генезис T-1000 2015-06-23
Кино 내부자들 An Sang-Goo 2015-11-19
Кино 협녀, 칼의 기억 Deok-Ki 2015-08-13
Кино РЭД 2 Han Cho Bai 2013-07-18
Кино G.I. Joe: Бросок кобры 2 Tommy Arashikage / Storm Shadow 2013-03-26
Кино Маскарад King Gwanghae/Ha-sun 2012-09-12
Кино In-peul-loo-eon-seu W/White W 2010-03-03
Кино Iris: The Movie Kim Hyun-jun 2010-03-21
Кино Я видел Дьявола Kim Soo-hyeon 2010-08-12
Кино Я прихожу с дождём Su Dongpo 2009-05-14
Series 아이리스 Kim Hyeon-Jun 2009-10-14
Кино Бросок кобры Storm Shadow 2009-08-04
Кино Хороший, плохой, долбанутый Park Chang-yi, the Bad 2008-07-16
Кино Герой Kang 2007-09-08
Кино 그해 여름 Yun Suk-Young 2006-11-30
Кино Горечь и сладость Sun-woo 2005-03-31
Кино У каждого есть секрет Soo-hyun 2004-07-30
Кино 쓰리, 몬스터 The Director 2004-09-02
Series 올 인 Kim In-ha 2003-01-15
Кино 중독 Dae-jun 2002-10-18
Кино Страна фантазий Namoo 2002-01-11
Кино 번지 점프를 하다 Seo In-woo 2001-02-03
Series 아름다운 날들 Lee Min-chul 2001-03-14
Кино Объединённая зона безопасности Sgt. Lee Soo-hyeck 2000-09-09
Series Happy Together Suh Tae-poong 1999-06-16
Кино 내 마음의 풍금 Kang Soo-ha 1999-03-27
Series 러브스토리 Unknown 1999-12-01
Series 백야 3.98 Min Gyeong-bin 1998-08-31
Кино 그들만의 세상 Love 1996-10-19
Кино 누가 나를 미치게 하는가 Lee Jong-du 1995-09-30
Кино Run Away Lee Dong-ho 1995-12-30
Series Церемония вручения премии «Оскар» Byung-hun Lee 1953-03-18