Image of Danny Masterson

Danny Masterson

From Wikipedia, the free encyclopedia Daniel Peter "Danny" Masterson (born March 13, 1976) is an American actor and DJ best known for his role as Steven Hyde in That '70s Show. Description above from the Wikipedia article Danny Masterson, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 13, 1976 в Long Island, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
47
Впервые появился:
на series Джейк и толстяк 1987-09-26
Последний проект:
Series Ранчо 2016-04-01
Известный в фильмах
Poster of Белый воротничок
Poster of Хохотушка
Poster of Красавцы
Poster of Факультет
Фильмография
Series Ранчо Jameson “Rooster” 2016-04-01
Кино Импульс Neil 2016-02-14
Кино Хот-Бот Agent Koontz 2016-03-01
Series Men at Work 2012-05-24
Кино Калифорнийское соло Paul 2012-11-30
Кино Alter Egos Jimmy 2012-07-20
Кино The Chicago 8 Jerry Rubin 2011-06-04
Кино Пробуждение Shane 2009-02-25
Series Белый воротничок James Roland 2009-10-23
Кино Созданы друг для друга Morris 2009-04-25
Кино The Bridge to Nowhere Kevin 2009-08-17
Кино Всегда говори «ДА» Rooney 2008-12-09
Кино Хохотушка Steve the roommate 2007-01-21
Кино Здесь и сейчас Derek 2007-01-26
Кино Мозги набекрень Larry 2006-05-09
Series Робоцып Unknown 2005-02-20
Series E! Hollywood Hold'em Unknown 2005-03-17
Series Good Girls Don't Unknown 2004-06-04
Series Красавцы Unknown 2004-07-18
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Кино Comic Book Villains Conan 2002-09-03
Series Ким Пять-с-плюсом Unknown 2002-06-07
Series The Dead Zone Unknown 2002-06-16
Series Основа для жизни Unknown 2001-01-10
Кино Strange Frequency Randy (segment "Disco Inferno") 2001-01-24
Series Strange Frequency Unknown 2001-08-18
Кино Alex in Wonder Patrick 2001-03-09
Кино Дракула 2000 Nightshade 2000-12-22
Series Шоу 70−х Steven Hyde 1998-08-23
Кино Факультет F*** Up #1 1998-12-25
Series Царь горы Unknown 1997-01-12
Кино Star Kid Kevin, Stacey's Boyfriend 1997-01-16
Кино Trojan War Seth 1997-09-26
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Без лица Karl 1997-06-27
Series Tracey Takes On... Unknown 1996-01-24
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Cybill Unknown 1995-01-02
Series Extreme 1995-01-29
Series Параллельные миры Unknown 1995-03-22
Series Шериф из преисподней Unknown 1995-09-22
Series Нас пятеро Unknown 1994-09-12
Кино Бетховен 2 Seth 1993-12-14
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Joe's Life 1993-09-29
Series Roseanne Unknown 1988-10-18
Series Джейк и толстяк Unknown 1987-09-26