Image of Omar Sy

Omar Sy

Omar Sy (born 20 January 1978) is a French film actor, best known for his duo with Fred Testot, Omar et Fred, and for his role in The Intouchables, written and directed by Olivier Nakache and Éric Toledano, which became the second highest grossing French film of all time in the French box office.[1] He received the César Award for Best Actor on 24 February 2012 for his role in The Intouchables and in doing so also became the first black actor to win the honorary French award. The role also earned him a nomination for a Satellite Award for Best Actor.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 20, 1978 в Trappes, France
Кино / ТВ Кредиты:
40
Впервые появился:
на movie L'entrée des Trappistes
Последний проект:
Кино Arctic Justice: Thunder Squad 2018-01-28
Известный в фильмах
Poster of Мир Юрского периода
Poster of Envoyés très spéciaux
Poster of Garage Babes
Poster of Коробка
Фильмография
Кино Arctic Justice: Thunder Squad (voice) 2018-01-28
Кино L'entrée des Trappistes 2018
Кино Трансформеры: Последний рыцарь Hot Rod (voice) 2017-06-16
Кино Инферно Christoph Bouchard 2016-10-13
Кино Хранитель Луны Sohone 2015-02-05
Кино Шеф Адам Джонс Michel 2015-10-02
Кино Mutant vs. Machine: The Making of X-Men: Days of Future Past Himself 2015-07-14
Кино Мир Юрского периода Barry 2015-06-09
Кино Люди Икс: Дни минувшего будущего Lucas Bishop 2014-05-15
Кино Лёгкие деньги Khan 2014-09-26
Кино Самба Samba 2014-10-15
Кино Пена дней Nicolas 2013-04-24
Кино Intouchables Driss 2012-04-26
Кино Команда мечты Wéké N’Dogo 2012-09-24
Кино Спецагенты на отдыхе Mosby 2012-12-02
Кино Шутки в сторону Ousmane Diakhité 2012-12-15
Series Короче Omar Sy 2011-08-29
Кино 1+1 Driss 2011-11-02
Кино 1+1 Driss 2011-11-02
Кино Le pas Petit Poucet Grand Poucet 2010-02-08
Кино Allez raconte ! Momo 2010-10-20
Кино Королевское наследство Jean Peter 2009-01-28
Кино Envoyés très spéciaux Jimmy 2009-01-21
Кино Сафари Youssouf Hammal 2009-04-01
Кино Tellement proches Bruno 2009-06-17
Кино La Loi de Murphy 2009-11-04
Кино Неудачники Remington 2009-10-28
Кино Чудаки Narbé (voice) 2009-06-17
Кино Артур и месть Урдалака Snow (voice) 2009-11-26
Кино Omar et Fred - Le spectacle Omar Sy 2007-10-22
Кино Garage Babes Hamidou 2007-10-28
Кино Летний лагерь Joseph 2006-06-28
Series SAV des Emissions 2005-12-02
Кино Коробка Lorenzo 2004-10-06
Кино Братец медвежонок Mouflon 1 (voix française) 2003-10-23
Кино Большая Гонка Sergent ONU 2002-03-27
Кино Samouraïs Tyson 2002-06-19
Кино Si j'étais lui Gabriel 2002-06-05
Кино Адский небоскрёб Le Taxi 2001-03-28
Кино Jamel Debbouze - Le très très bien de Jamel Himself 2000-07-03