Image of Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Mark Robert Michael Wahlberg (born June 5, 1971) is an American actor, film and television producer, and former rapper. He was known as Marky Mark in his earlier years, and became famous for his 1991 debut as a musician with the band Marky Mark and the Funky Bunch. He was named No.1 on VH1's 40 Hottest Hotties of the 90's. He is well known for his roles in films such as Boogie Nights (1997), Three Kings (1999), The Perfect Storm (2000), Planet of the Apes (2001), The Italian Job (2003), I Heart Huckabees (2004), Four Brothers (2005), The Departed (2006), Invincible (2006), Shooter (2007), and The Fighter (2010). He has also served as the executive producer of the TV series Entourage and Boardwalk Empire. Description above from the Wikipedia article Mark Wahlberg, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 5, 1971 в Boston, Massachusetts, USA
Кино / ТВ Кредиты:
60
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино Mile 22 2018-12-31
Известный в фильмах
Poster of Третий лишний 2
Poster of Город порока
Poster of Третий лишний
Poster of Милые кости
Фильмография
Кино Mile 22 2018-12-31
Series Kid's Choice Awards Host (Himself) 2017
Кино Трансформеры: Последний рыцарь Cade Yeager 2017-06-21
Кино Глубоководный горизонт Mike Williams 2016-09-29
Кино Champs Himself 2015-03-13
Кино Антураж Mark Wahlberg 2015-06-03
Кино Мохаве Norman 2015-04-18
Кино Здравствуй, папа, Новый год Dusty Mayron 2015-12-25
Кино Третий лишний 2 John 2015-06-25
Series Wahlburgers Himself 2014-01-22
Кино Трансформеры: Эпоха истребления Cade Yeager 2014-06-25
Кино Игрок Jim Bennett 2014-12-25
Кино Мэнни himself 2014-12-31
Кино Город порока Billy Taggart 2013-01-18
Кино Кровью и потом: Анаболики Daniel Lugo 2013-04-18
Кино 2 Ствола Michael 'Stig' Stigman 2013-08-02
Кино Уцелевший Marcus Luttrell 2013-12-24
Кино Контрабанда Chris Farraday 2012-01-12
Кино Третий лишний John Bennett 2012-06-29
Кино Безумное свидание Holbrooke 2010-04-08
Кино Копы в глубоком запасе Detective Terry Hoitz 2010-08-06
Кино The Other Guys Terry Hoitz 2010-08-06
Кино Боец Micky Ward 2010-12-17
Кино The Invocation 2010-09-01
Кино Милые кости Jack Salmon 2009-12-26
Кино Явление Elliot Moore 2008-06-11
Кино Макс Пэйн Max Payne 2008-10-15
Кино Хозяева ночи Joseph Grusinsky 2007-05-25
Кино Стрелок Bob Lee Swagger 2007-03-22
Кино Преодоление Vince Papale 2006-08-25
Кино The Departed Dignam 2006-10-06
Кино Отступники Staff Sgt. Sean Dignam 2006-10-05
Кино Кровь за кровь Bobby Mercer 2005-08-11
Кино Взломщики сердец Tommy Corn 2004-09-10
Кино Ограбление по-итальянски Charlie Croker 2003-05-30
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Правда о Чарли Lewis Bartholamew 2002-10-25
Кино Планета обезьян Leo Davidson 2001-07-25
Кино Рок-звезда Chris 'Izzy' Cole 2001-09-04
Кино Идеальный шторм Bobby Shatford 2000-03-15
Кино Ярды Leo Handler 2000-04-27
Кино Коррупционер Detective Danny Wallace 1999-03-12
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Кино Три короля Troy Barlow 1999-09-27
Кино Большое дело Melvin Smiley 1998-04-24
Кино Путешественник Pat O'Hara 1997-04-18
Кино Ночи в стиле буги Eddie Adams alias Dirk Diggler 1997-09-11
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Страх David McCall 1996-04-12
Кино Дневник баскетболиста Mickey 1995-04-21
Кино Человек эпохи Возрождения Pvt. Tommy Lee Haywood 1994-06-03
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино The Substitute Ryan Westerberg 1993-09-22
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Nightline Unknown 1980-03-24
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Сегодня Unknown 1952-01-14