Image of Tara Reid

Tara Reid

Tara Donna Reid (born November 8, 1975) is an American actress. She began her television career with several guest appearances on television shows such as Saved By The Bell: The New Class, Days of our Lives, and California Dreams. She is known for her recurring role as Danni Sullivan on NBC comedy drama series Scrubs. Her screen debut came in A Return to Salem's Lot (1987), followed by the hit films The Big Lebowski (1998), Urban Legend (1998), and American Pie (1999). She has since portrayed supporting as well as lead roles in several films, including Dr. T & the Women (2000), Josie and the Pussycats (2001), National Lampoon's Van Wilder (2002), My Boss's Daughter (2003), and Alone in the Dark (2005). Description above from the Wikipedia article Tara Reid, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 8, 1975 в Wyckoff, New Jersey, USA
Кино / ТВ Кредиты:
53
Впервые появился:
на movie Возвращение в Салем 1987-05-01
Последний проект:
Кино Trailer Park Shark 2017-08-02
Известный в фильмах
Poster of Американский пирог: Все в сборе
Poster of Один в темноте
Poster of Американский пирог
Poster of Большой Лебовски
Фильмография
Кино Trailer Park Shark Billie Jean 2017-08-02
Series Child's Play Unknown 2017
Кино Акулий торнадо 3 April Dawn Wexler-Shepard 2015-07-22
Кино Акулий торнадо 2 April Wexler 2014-07-30
Кино Похмельные игры Effing White 2014-02-01
Кино Ферма Чарли Natasha 2014-12-04
Кино Акулий торнадо April 2013-07-11
Кино Американский пирог: Все в сборе Victoria 'Vicky' Lathum 2012-04-04
Кино Последний звонок Lindsay 2012-04-12
Кино Поля Bonnie 2011-09-23
Кино Полный разрыв Julia McKay 2008-04-23
Кино Vipers Nicky Swift 2008-01-01
Кино Выпускной угар, или День самоуправления Ellen Harris 2008-05-06
Кино Знать бы, что я гений Stephanie Robbins 2007-01-23
Кино Аллея славы Lindsay / Lil Reno 2007-02-21
Кино Incubus Jay 2006-06-06
Кино Один в темноте Aline Cedrac 2005-01-28
Кино Ворон: Жестокое причастие Lola Byrne 2005-05-13
Series The Tyra Banks Show Unknown 2005-09-12
Кино Silent Partner Dina Nevskaya 2005-05-26
Кино Knots Emily 2004-04-20
Series Quintuplets Unknown 2004-06-16
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Кино Дочь моего босса Lisa Taylor 2003-08-21
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Кино Devil's Pond Julianne 2003-12-16
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Король вечеринок Gwen Pearson 2002-03-29
Кино Джози и кошечки Melody Valentine 2001-04-06
Кино Пришельцы в Америке Angelique 2001-04-06
Кино Американский пирог 2 Victoria 'Vicky' Lathum 2001-08-10
Series Клиника Unknown 2001-10-02
Кино Доктор «Т» и его женщины Connie 2000-09-13
Кино Жестокие игры Marci Greenbaum 1999-03-05
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Кино What We Did That Night The Girl 1999-01-18
Кино Американский пирог Victoria 'Vicky' Lathum 1999-07-09
Кино Body Shots Sara Olswang 1999-10-07
Series G vs E Luis' Roommate 1999-07-18
Кино I Woke Up Early The Day I Died Prom Queen 1998-09-13
Кино Городские легенды Sasha Thomas 1998-09-25
Кино Большой Лебовски Bunny Lebowski 1998-03-06
Кино Around the Fire Jennifer 1998-09-26
Кино Girl Cybil 1998-11-05
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Series Saved by the Bell: The New Class Unknown 1993-09-11
Series California Dreams Unknown 1992-09-12
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Возвращение в Салем Amanda 1987-05-01