Image of Lauren Ambrose

Lauren Ambrose

From Wikipedia, the free encyclopedia. Lauren Ambrose (born February 20, 1978) is an American film and television actress. She is best known for playing Claire Fisher on the HBO funeral drama series Six Feet Under. Description above from the Wikipedia article Lauren Ambrose, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 20, 1978 в New Haven, Connecticut, U.S.
Кино / ТВ Кредиты:
30
Впервые появился:
на movie Tonight at Noon
Последний проект:
Series Раскопки 2015-03-05
Известный в фильмах
Poster of Раскопки
Poster of Там, где живут чудовища
Poster of Клиент всегда мертв
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Фильмография
Кино Tonight at Noon Mae 2018
Series Раскопки Debbie 2015-03-05
Кино Deliverance Creek Belle Gatlin Barlow 2014-09-13
Кино Жажда странствий Almond 2012-02-23
Кино Grassroots Emily Bowen 2012-06-22
Кино Coma Susan Wheeler 2012-09-03
Series Coma Susan Wheeler 2012-09-03
Кино Sleepwalk with Me Abby 2012-08-24
Кино Think Of Me Angela 2011-10-15
Кино Любовь и прочие обстоятельства Mindy 2010-10-28
Кино Loving Leah Leah 2009-01-25
Кино Замерзшие души Stephanie 2009-08-07
Кино Год собаки Emma 2009-09-03
Кино A Dog Year Emma 2009-09-03
Кино Там, где живут чудовища KW (voice) 2009-10-16
Series The Return of Jezebel James Coco Tompkins 2008-03-14
Кино Starting Out in the Evening Heather Wolfe 2007-01-01
Кино Диггеры Zoey 2006-01-01
Series Торчвуд Jilly Kitzinger 2006-10-22
Кино Admissions Evie Brighton 2004-10-16
Series Клиент всегда мертв Claire Fisher 2001-06-03
Кино Psycho Beach Party Florence 'Chicklet' Forrest 2000-08-06
Кино Swimming Frankie Wheeler 2000-03-09
Series Закон и порядок. Специальный корпус Vanessa Mayer 1999-09-20
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Кино Не могу дождаться Denise 1998-06-12
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Вход и выход Vicky 1997-09-10
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13