Image of Patrick Muldoon

Patrick Muldoon

Patrick Muldoon (born William Patrick Muldoon III; September 27, 1968) is an American actor. Description above from the Wikipedia article Patrick Muldoon, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 27, 1968 в Los Angeles - California - USA
Кино / ТВ Кредиты:
42
Впервые появился:
на series Saved by the Bell 1989-08-20
Последний проект:
Кино Мертвая красная шапочка 2016-01-05
Известный в фильмах
Poster of Robo-Dog
Poster of Miracle Dogs Too
Poster of Звездный десант
Poster of Мелроуз Плэйс
Фильмография
Кино Мертвая красная шапочка Deputy Henry 2016-01-05
Кино Robo-Dog Tom Austin 2015-01-01
Кино Patient Killer Derek Barris 2015-01-13
Кино A Horse Tail 2015-01-01
Кино The Dog Who Saved Summer Fred Stein 2015-06-02
Кино Знак почёта Aaron 2015-10-19
Кино The Dog Who Saved Easter Fred Stein 2014-04-08
Кино Fatal Acquittal Scott 2014-08-03
Кино Раз нашла – беру себе Jonathan Simon 2014-10-18
Кино In the Dark Dan Lear 2013-01-12
Кино Пауки Rachel 2013-02-08
Кино Deadly Revenge Jack 2013-12-15
Кино Holiday Road Trip Davis 2013-12-01
Кино All About Christmas Eve Tino 2012-12-09
Кино Last Will Joseph Emery 2011-03-22
Кино Прирожденный гонщик Alex 2011-06-26
Кино The 7 Adventures of Sinbad Adrian Sinbad 2010-01-01
Кино Turbulent Skies Charles 2010-05-05
Кино The Steam Experiment Christopher 2009-03-01
Кино Japan Taxi Driver 2008-01-01
Кино Meleğin Sırları 2008-03-14
Кино Christmas Town Kevin O'Reilly 2008-12-09
Кино Ледяные пауки Dan 'Dash' Dashiell 2007-01-01
Кино Point of Entry Caleb Theroux 2007-11-03
Кино Miracle Dogs Too Dr. Jeff 2006-04-01
Кино Military Intelligence and You! 2006-07-01
Кино Бойфренд на Рождество Ryan Hughes 2004-11-27
Кино Project Viper Mike Connors 2002-05-15
Кино Heart of America Ryan Kirkland 2002-09-05
Кино Blackwoods Matt Sullivan 2001-10-25
Кино Chain of Command Special Agent Michael Connelly 2000-07-22
Кино Red Team Jason Chandler 1999-04-03
Кино Стигмата Steven 1999-09-10
Кино Грех Lawson Smith 1998-01-17
Кино Black Cat Run Johnny Del Grissom 1998-09-18
Кино Прибытие: Новая угроза Jack Addison 1998-11-06
Кино Звездный десант Zander Barcalow 1997-11-06
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Честь и ярость 2: Враждебный захват Tommy Andrews 1993-02-01
Series Мелроуз Плэйс Unknown 1992-07-08
Series Шелковые сети Unknown 1991-11-07
Series Saved by the Bell Unknown 1989-08-20