Image of Harriet Walter

Harriet Walter

From Wikipedia, the free encyclopedia Dame Harriet Mary Walter, DBE (born 24 September 1950) is a British actress. Description above from the Wikipedia article Harriet Walter, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia. ​


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 24, 1950 в London, England, United Kingdom
Кино / ТВ Кредиты:
52
Впервые появился:
на movie The Imitation Game 1980-04-24
Последний проект:
Кино Предчувствие конца 2017-03-10
Известный в фильмах
Poster of Искупление
Poster of Onegin
Poster of Чисто английские убийства
Poster of Детективы  Дороти Л. Сэйерс
Фильмография
Кино Предчувствие конца Margaret Webster 2017-03-10
Series Unfinished Business 2016
Кино Shakespeare Live! From the RSC 2016-04-23
Кино Краденое свидание Fran 2015-05-29
Series Лондонский шпион Claire 2015-11-09
Кино London Spy Claire 2015-11-09
Кино Звёздные войны: Эпизод 7 - Пробуждение силы Dr. Kalonia 2015-12-15
Series The Assets Jeanne Vertefeuille 2014-01-02
Кино Французская сюита Viscountess de Montmort 2014-11-05
Кино Королевский роман 2012-03-29
Кино Simon Schama's Shakespeare 2012-06-22
Кино The Domino Effect Ann 2012-10-18
Кино Свадебное видео Alex 2012-08-17
Кино Из времени во время Lady Gresham 2009-01-01
Кино Молодая Виктория Queen Adelaide 2009-03-04
Series Law & Order: UK Unknown 2009-02-23
Series Сказки для взрослых Unknown 2008-01-10
Кино Балетные туфельки Dr. Smith 2008-08-26
Кино Искупление Emily Tallis 2007-08-29
Кино Вавилон Lilly 2006-09-08
Кино Chromophobia Penelope Aylesbury 2005-01-01
Кино Frankenstein: Birth of a Monster Mary Wollstonecraft 2003-12-07
Кино Золотая молодежь 2003-05-16
Series Призраки Unknown 2002-05-13
Кино Villa Des Roses Olive Burrell 2002-02-27
Кино George Eliot: A Scandalous Life Mary Ann Evans / George Eliot 2002-11-01
Кино Macbeth Lady Macbeth 2001-01-01
Series Messiah Unknown 2001-05-26
Series Воскрешая мертвых Unknown 2000-09-04
Кино Страна фей Queen Morag 1999-11-07
Кино Onegin Madame Larina 1999-11-19
Кино The Governess Mrs. Cavendish 1998-07-31
Series A Dance to the Music of Time 1997-10-09
Series Чисто английские убийства Unknown 1997-03-23
Кино A Dance to the Music of Time Mildred 1997-10-09
Series Dalziel and Pascoe Unknown 1996-03-16
Кино The Leading Man Liz Flett 1996-12-12
Кино Разум и чувства Fanny Ferrars Dashwood 1995-12-13
Кино Hard Times 1994-04-29
Кино The Advocate Jeannine Martin 1993-09-25
Кино The Men's Room 1991-09-25
Кино Milou en Mai Lily 1990-01-24
Кино Benefactors 1989-01-02
Series Lord Peter Wimsey 1987-03-25
Series Инспектор Морс Unknown 1987-01-06
Series Детективы Дороти Л. Сэйерс 1987-03-25
Series Girls On Top Unknown 1985-10-23
Кино Turtle Diary Harriet Sims (bookstore clerk) 1985-09-10
Кино The Good Father Emmy Hooper 1985-11-01
Кино Reflections Ottilie Garinger 1984-04-01
Кино The Cherry Orchard Varya 1981-10-13
Кино The Imitation Game 1980-04-24