Image of Michael McKean

Michael McKean

From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael John McKean (born October 17, 1947) is an American actor, comedian, writer, composer and musician, perhaps best known for his portrayal of Squiggy's friend, Leonard 'Lenny' Kosnowski, on the sitcom Laverne and Shirley; and for his work in the Christopher Guest ensemble films, particularly as David St. Hubbins of Spinal Tap.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 17, 1947 в New York City - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
120
Впервые появился:
на series Риск! 1964-03-30
Последний проект:
Кино Мама-прилипала 2016-04-05
Известный в фильмах
Poster of Касл
Poster of Гриффины
Poster of Друзья
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино Мама-прилипала Mark 2016-04-05
Series Лучше звоните Солу Chuck McGill 2015-02-08
Кино 10 правил для тех, кто спит с кем попало Jeffrey Fields 2014-04-04
Кино Тёмный рыцарь: Возрождение легенды. Часть 2 Dr. Bartholomew Wolper 2013-01-18
Кино The Red Hen 2012-02-12
Кино Тёмный рыцарь: Возрождение легенды. Часть 1 Dr. Bartholomew Wolper (voice) 2012-09-06
Кино Слова Nelson Wylie 2012-09-07
Series Off the Map Unknown 2011-01-12
Series ThunderCats 2011-07-29
Кино Жизнь в стиле кантри 2 Angel Joseph 2010-10-15
Series Glory Daze Unknown 2010-11-16
Series Касл Victor Baron 2009-03-08
Кино Imps* Fritz #2 2009-02-10
Кино Будь что будет Joe - Boris' Friend #3 2009-06-19
Кино Adventures of Power Harlan 2008-01-20
Кино Джошуа Chester 2007-01-21
Кино Штука Steve Lavisch 2007-06-07
Series Отряд «Антитеррор» Unknown 2006-03-07
Series Help Me Help You Unknown 2006-09-26
Кино На ваш суд Lane Iverson 2006-11-22
Кино Аристократы Himself 2005-01-01
Кино Продюсеры Prison Trustee 2005-12-25
Series Hopeless Pictures 2005-08-19
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино The Secret Policeman's Ball: The Music Edition David St. Hubbins 2004-09-20
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series В настоящее время с Биллом Мейером Unknown 2003-02-21
Кино Haunted Lighthouse Captain Van Legge 2003-03-07
Кино A Mighty Wind Jerry Palter 2003-04-16
Кино And Starring Pancho Villa as Himself William Christy Cabanne 2003-09-07
Кино Горбун из Нотр Дама 2 Sarousch (voice) 2002-02-05
Кино 100 Mile Rule Howard 2002-01-01
Кино Teddy Bears' Picnic Porterfield 'Porty' Pendleton 2002-03-29
Кино Шлепни ее, она француженка Monsieur Duke 2002-06-13
Кино Auto Focus Video Executive 2002-10-18
Кино The Guru Dwain 2002-08-21
Кино Never Again Alex The Transvestite 2002-07-12
Series Проект Зета Unknown 2001-01-27
Кино My First Mister Bob 2001-01-18
Series Primetime Glick 2001-06-20
Series Одинокие стрелки Unknown 2001-03-04
Series Тайны Смолвиля Unknown 2001-10-16
Series Шпионка Unknown 2001-09-30
Кино Доктор Дулиттл 2 Bird (voice) 2001-06-22
Series The Huntress Unknown 2000-07-26
Series Strip Mall Unknown 2000-06-18
Кино Beautiful Lance DeSalvo 2000-09-10
Кино Победители шоу Stefan Vanderhoof 2000-09-19
Series Harvey Birdman, Attorney at Law Unknown 2000-12-30
Series Как говорит Джинджер Unknown 2000-10-25
Кино Никки, дьявол - младший Chief of Police 2000-11-10
Series Умерь свой энтузиазм Unknown 2000-10-15
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Series Бэтмен будущего Unknown 1999-01-10
Series Провиденс Unknown 1999-01-08
Series Uncomfortably Close with Michael McKean 1999-04-19
Кино Настоящее преступление Réverend Shillerman 1999-03-19
Series Where Are They Now? Unknown 1999-06-07
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Кино Тайна Аляски Mr. Walsh 1999-10-01
Кино Убить Миссис Тингл Principal Potter 1999-08-11
Series The Martin Short Show 1999-09-13
Series LateLine Unknown 1998-03-17
Кино The Pass Willie L. 1998-05-07
Кино Солдатики Insaniac / Freakenstein 1998-07-10
Кино Final Justice Merle Hammond 1998-06-01
Кино The Homefront J.P. Bigelow 1998-08-07
Кино Нечего терять Phillip "P.B." Barrow 1997-07-18
Кино That Darn Cat Peter Randall 1997-02-14
Кино No Strings Attached Elliot Lewis 1997-08-27
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Новые приключения Бэтмена Unknown 1997-09-20
Series The Weird Al Show Unknown 1997-09-13
Кино Каспер: Начало Bill Case 1997-09-09
Кино The Sunshine Boys Scott Grogan 1996-02-15
Кино Edie & Pen Rick 1996-05-10
Series Tracey Takes On... 1996-01-24
Series Jungle Cubs 1996-10-05
Series Эй, Арнольд! Unknown 1996-10-07
Series Звездный путь: Вояджер Unknown 1995-01-16
Кино The Brady Bunch Movie Mr. Larry Dittmeyer 1995-02-16
Кино Пустоголовые Milo Jackson 1994-08-05
Кино Убийства на радио Rick Rochester 1994-10-21
Series Друзья Mr. Rastatter 1994-09-22
Series Лоис и Кларк: Новые приключения Супермена Unknown 1993-09-12
Кино Яйцеголовые Gorman Seedling, INS Deputy Commissioner 1993-07-23
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Series Парень познает мир Unknown 1993-09-24
Series Няня Unknown 1993-11-03
Кино Исповедь невидимки George Talbot 1992-02-28
Кино Мужские хлопоты Eddy Revere 1992-07-17
Series Dream On Unknown 1990-07-08
Series Grand 1990-01-18
Кино Взгляд в прошлое Hal 1990-02-02
Кино Book of Love 1990-08-03
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Кино Hider in the House Phil Dreyer 1989-05-13
Кино The Big Picture Emmet Sumner 1989-09-15
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Кино Короткое замыкание 2 Fred Ritter 1988-07-06
Кино Земные девушки легко доступны Woody 1988-09-08
Кино Light of Day Bu Montgomery 1987-02-06
Кино Double Agent Jason Starr / Warren Starbinder 1987-03-29
Кино Самолетом, поездом, машиной State Trooper 1987-11-26
Кино D.A.R.Y.L. Andy Richardson 1985-06-14
Кино Улика Mr. Green 1985-12-13
Кино Это Spinal Tap David St. Hubbins 1984-05-04
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Кино Young Doctors in Love Dr. Simon August 1982-07-16
Series Goodtime Girls Unknown 1980-01-22
Series Fridays Unknown 1980-04-11
Кино Подержанные автомобили Eddie Winslow 1980-07-11
Series CBS News Sunday Morning Unknown 1979-01-28
Кино 1941 Willy 1979-12-13
Кино Cracking Up 1977-07-01
Series Лаверна и Ширли 1976-01-27
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Счастливые дни Unknown 1974-01-15
Series Риск! Unknown 1964-03-30