Image of Quinn Lord

Quinn Lord

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Quinn Edmond Julian Lord (born February 19, 1999) is a Canadian child actor probably best known for playing Sam in Trick 'r Treat. His career started in 2004. Description above from the Wikipedia article Quinn Lord,  licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 19, 1999 в Canada
Кино / ТВ Кредиты:
24
Впервые появился:
на series 3-2-1 Penguins! 2000-11-14
Последний проект:
Кино Date with Love 2016-05-21
Известный в фильмах
Poster of Однажды в сказке
Poster of За гранью
Poster of Сверхъестественное
Poster of Тайны Смолвиля
Фильмография
Кино Date with Love David 2016-05-21
Кино 1 Chisper Student 2015-08-31
Кино Мой друг – гей Michael (8 Years) 2014-02-14
Кино Шкатулка проклятия Student 2012-08-30
Кино Cyber Seduction Dylan Chapman 2012-01-01
Кино Дубликаты Brendon 2012-11-09
Кино Воображариум Tom Whitman (age 10) 2012-11-10
Series Однажды в сказке Hansel/Nicholas 2011-10-23
Кино Second Chances Robbie 2010-05-12
Кино Call Me Mrs. Miracle Gabe Larson 2010-11-27
Кино Нация мечтателей Thomas 2010-09-10
Кино Космические друзья 2009-02-02
Кино Виртуальность Shawn Braun 2009-06-26
Кино Рождественская пятерка Pete 2009-11-19
Series Virtuality 2009-06-26
Кино Врата Annie Smith 2009-09-09
Кино Edison & Leo Young Leo (voice) 2008-09-04
Series За гранью Unknown 2008-09-09
Кино We All Scream for Ice Cream Toby 2007-01-12
Кино Кошелёк или жизнь Sam 2007-10-05
Кино То, что мы потеряли Cousin Joel 2007-09-26
Series Сверхъестественное Unknown 2005-09-13
Series Тайны Смолвиля Unknown 2001-10-16
Series 3-2-1 Penguins! 2000-11-14