Image of Naveen Andrews

Naveen Andrews

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Naveen William Sidney Andrews (born 17 January 1969) is a British actor. He is best known for portraying Kip in the movie The English Patient and Sayid Jarrah on the American television series Lost. Description above from the Wikipedia article Naveen  Andrews,  licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 17, 1969 в London, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
34
Впервые появился:
на movie London Kills Me 1991-12-13
Последний проект:
Кино Sense8: A Christmas Special 2016-12-23
Известный в фильмах
Poster of Восьмое чувство
Poster of Остаться в живых
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Bombay Boys
Фильмография
Кино Sense8: A Christmas Special Jonas Maliki 2016-12-23
Series Восьмое чувство Jonas Maliki 2015-06-05
Кино Far Cry 4 Sabal 2014-11-18
Кино Диана: История любви Hasnat Khan 2013-09-19
Series Однажды в стране чудес Jafar 2013-10-10
Series Синдбад Lord Akbari 2012-07-08
Кино Темный мир Vic 2008-11-05
Кино Provoked: A True Story Deepak Ahluwalia 2007-04-06
Кино Грайндхаус Abby (segment "Planet Terror") 2007-04-06
Кино Планета страха Abby 2007-04-06
Кино Отважная David Kirmani 2007-09-14
Кино Десять заповедей Menerith 2006-01-01
Кино Невеста и предрассудки Balraj 2004-02-11
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series Остаться в живых Sayid Jarrah 2004-09-22
Series Lost Sayid Jarrah 2004-09-22
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Передышка John Kalicharan 2003-09-10
Кино Роллербол Sanjay 2002-02-08
Series The Beast Tamir Naipaul 2001-06-13
Series Friday Night with Jonathan Ross Unknown 2001-11-02
Кино The Chippendales Murder Steve Banerjee 2000-11-07
Кино My Own Country Dr. Abraham Verghese 1998-01-01
Кино Bombay Boys Krishna 1998-09-14
Кино Могучий Джо Янг Pindi 1998-12-25
Кино True Love and Chaos Hanif 1997-05-22
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Английский пациент Sikh Kip 1996-11-14
Кино Кама Сутра: История любви Raj Singh 1996-09-11
Кино The Buddha of Suburbia Karim Amir 1994-12-09
Кино Wild West Zaf 1993-05-13
Series The Buddha of Suburbia Karim Amir 1993-11-03
Series HBO: Первый взгляд Unknown 1992-06-12
Кино London Kills Me Bike 1991-12-13