Image of Ron Livingston

Ron Livingston

Ronald Joseph "Ron" Livingston (born June 5, 1967) is an American film and television actor. His roles include a disaffected corporate employee in the film Office Space, a sardonic writer in a short-term relationship with Carrie Bradshaw in the TV show Sex and the City, and Captain Lewis Nixon in the miniseries Band of Brothers. In 2006, he starred as FBI negotiator Matt Flannery in the Fox series Standoff, co-starring Rosemarie DeWitt, and he was an ad spokesman for Sprint Nextel. In 2009 he portrayed flight engineer Maddux Donner in the series Defying Gravity, which was cancelled after a single season. Description above from the Wikipedia article Ron Livingston, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 5, 1967 в Cedar Rapids, Iowa, USA
Кино / ТВ Кредиты:
70
Впервые появился:
на series Ночное шоу с Джейем Лено 1992-05-25
Последний проект:
Кино Shangri-La Suite 2017-01-11
Известный в фильмах
Poster of Заклятие
Poster of На расстоянии любви
Poster of Братья по оружию
Poster of Секс в большом городе
Фильмография
Кино Shangri-La Suite Elvis Presley 2017-01-11
Кино 5-я волна Oliver Sullivan 2016-01-14
Кино Каникулы Ethan 2015-07-28
Кино Vacation Ethan 2015-07-29
Кино James White Ben 2015-01-23
Кино Конец тура David Lipsky's Editor 2015-07-31
Series Святые и чужие John Carver 2015-11-22
Кино В поисках огня Bob 2015-08-21
Кино Addicted to Fresno Edwin 2015-09-01
Кино AppleBox Ron Livingston 2015-08-21
Кино Близняшка Charles 2014-02-07
Кино Форт Блисс Richard 2014-09-05
Кино The Sidekick Captain Wonder 2013-07-18
Кино Заклятие Roger Perron 2013-07-18
Кино Трогательное чувство Adrian 2013-01-19
Кино Собутыльники Chris 2013-08-23
Кино Парклэнд James Hosty 2013-10-02
Кино Игра изменилась Mark Wallace 2012-03-09
Кино Queens of Country Rance McCoy 2012-03-31
Кино Странная жизнь Тимоти Грина Franklin Crudstaff 2012-08-15
Кино Прощание Dr. Liberman 2011-05-03
Кино 10 лет спустя Paul 2011-09-12
Кино Ужин с придурками Caldwell 2010-07-30
Кино На расстоянии любви Will Broderick 2010-09-01
Series Defying Gravity 2009-08-02
Кино Жена путешественника во времени Gomez 2009-08-14
Series WWII in HD 2009-11-15
Кино McCartney's Genes Rudolf 2008-01-01
Кино The Spleenectomy Dr. Bannister 2008-10-14
Кино Вечеринка Johnny 2008-06-03
Кино Music Within 2007-01-05
Series The EcoZone Project 2007-04-13
Кино Девственность Холли Patrick 2006-08-16
Кино Relative Strangers Dr. Richard Clayton 2006-05-01
Series Переговорщики 2006-09-05
Кино Дьявол во плоти Percy Anderson 2005-01-22
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Кино Winter Solstice Mr. Bricker 2004-01-29
Кино Маленькая черная книжка Derek 2004-08-06
Series Доктор Хаус Unknown 2004-11-16
Кино Тормоз Larry Sokolov 2003-01-17
Кино 44 Minutes: The North Hollywood Shoot-Out Donnie Anderson 2003-01-01
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series World Poker Tour Unknown 2003-03-30
Кино King of the Ants Eric Gatley (uncredited) 2003-07-28
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Buying the Cow Tyler Bellows 2002-01-14
Кино Адаптация Marty Bowen 2002-12-06
Series Dinner for Five Unknown 2001-07-06
Кино Братья по оружию Capt. Lewis Nixon 2001-09-09
Series Братья по оружию Lewis Nixon 2001-09-09
Кино Beat Allen Ginsberg 2000-01-29
Кино Two Ninas Marty Sachs 2000-12-01
Кино Шепот ангелов Uncle Charlie 2000-09-08
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Кино Офисное пространство Peter Gibbons 1999-02-19
Кино The Big Brass Ring Sheldon Buckle 1999-04-20
Кино Body Shots Trent 1999-10-07
Series That's Life 1998-03-10
Series Секс в большом городе Jack Berger 1998-06-06
Кино Байки у костра Rick (segment "The Honeymoon") / RV Driver (segment "The Campfire") 1997-05-16
Series Практика Alan Lowe 1997-03-04
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Timecop Unknown 1997-09-22
Series Townies Curt 1996-09-18
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Тусовщики Rob 1996-10-18
Кино The Low Life Chad 1995-11-01
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25