Image of Freddie Stroma

Freddie Stroma

From Wikipedia, the free encyclopedia.   Freddie Stroma (born January 8, 1987) is an English actor and model, best known for playing Cormac McLaggen in the Harry Potter film series.    Description above from the Wikipedia article Freddie Stroma, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 8, 1987 в London, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
14
Впервые появился:
на series Катастрофа 1986-09-05
Последний проект:
Кино 13 часов: Тайные солдаты Бенгази 2016-01-13
Известный в фильмах
Poster of UnREAL
Poster of Идеальный голос
Poster of Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 2
Poster of Гарри Поттер и Принц-полукровка
Фильмография
Кино 13 часов: Тайные солдаты Бенгази Brit Vayner 2016-01-13
Series UnREAL Adam 2015-06-01
Кино Переростки на краю света Ben 2014-08-06
Кино Пришельцы Kyle 2014-10-17
Кино Философы: Урок выживания Jack 2013-07-06
Кино Идеальный голос Luke 2012-09-28
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 2 Cormac McLaggen 2011-07-07
Кино История Золушки 3 Luke Morgan 2011-09-05
Кино 4.3.2.1 Cool Brett 2010-06-02
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 1 Cormac McLaggen 2010-10-17
Кино Гарри Поттер и Принц-полукровка Cormac McLaggen 2009-07-07
Кино Lady Godiva Matt 2008-01-25
Series Mayo Lucas Harper 2006-03-12
Series Катастрофа James Huppert 1986-09-05