Image of Q'orianka Kilcher

Q'orianka Kilcher

From Wikipedia, the free encyclopedia. Q'orianka Waira Qoiana Kilcher (born February 11, 1990) is an American actress and singer. She is best known for her role as Pocahontas in the 2005 film The New World, directed by Terence Malick. Description above from the Wikipedia article Q'orianka Kilcher, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 11, 1990 в Schweigmatt, Germany
Кино / ТВ Кредиты:
11
Впервые появился:
на series Шоу Эллен ДеДженерес 2003-09-08
Последний проект:
Кино Hostiles 2017-12-22
Известный в фильмах
Poster of Власть убеждений
Poster of Неверлэнд
Poster of Новый мир
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Фильмография
Кино Hostiles Moon Deer 2017-12-22
Кино Sky Missy 2015-09-16
Кино Неестественный Lily 2015-10-16
Кино Власть убеждений Alexa 2013-02-15
Кино Blaze You Out Demi 2013-07-30
Кино Firelight Caroline 2012-04-22
Кино Неверлэнд Aaya 2011-12-03
Кино Princess Kaiulani Princess Ka'iulani 2010-05-14
Кино The People Speak Herself 2009-12-13
Кино Новый мир Pocahontas 2005-12-25
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08