Image of Joshua Jackson

Joshua Jackson

From Wikipedia, the free encyclopedia. Joshua Carter Jackson (born June 11, 1978) is a Canadian actor. He has appeared in primetime television and in over 32 film roles. He is best known for playing Charlie Conway in The Mighty Ducks film series, Pacey Witter in the television series Dawson's Creek and Peter Bishop in the television series Fringe. Description above from the Wikipedia article Joshua Jackson, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 11, 1978 в Vancouver, British Columbia, Canada
Кино / ТВ Кредиты:
46
Впервые появился:
на series Субботним вечером в прямом эфире 1975-10-11
Последний проект:
Кино Sky 2015-09-16
Известный в фильмах
Poster of За гранью
Poster of The Safety of Objects
Poster of Lone Star State of Mind
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино Sky Inspecteur Ruther 2015-09-16
Series Любовники Cole Lockhart 2014-10-12
Кино Lennon or McCartney Himself (archive footage) 2014-12-12
Кино Фортуна Вегаса Jeremy 2012-06-22
Кино Пленница Paul 2012-09-14
Кино GasHole himself 2010-04-18
Кино Фантомы Benjamin Shaw 2008-03-21
Series За гранью Peter Bishop 2008-09-09
Кино Одна неделя Ben 2008-09-08
Series Fringe Peter Bishop 2008-09-09
Кино Битва в Сиэтле Randall 2007-09-07
Кино Бобби Wade 2006-09-05
Кино Бешеные скачки Trenton's Pride (voice) 2005-01-06
Кино Shadows in the Sun Jeremy Taylor 2005-05-12
Кино Americano Chris McKinley 2005-01-07
Кино Оборотни Jake 2005-02-25
Кино Aurora Borealis Duncan Shorter 2005-04-22
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино I Love Your Work John 2003-10-05
Кино Проект Ларами 2002-01-10
Кино Lone Star State of Mind Earl Crest 2002-04-23
Кино The Safety of Objects Paul Gold 2002-10-25
Кино Черепа Lucas "Luke" McNamara 2000-03-31
Кино Gossip Beau Edson 2000-04-21
Кино Сплетня Beau Edson 2000-04-21
Кино Жестокие игры Blaine Tuttle 1999-03-05
Кино Маппеты в космосе Beach Scene 1999-07-14
Series Teen Choice Awards Himself 1999-08-12
Series Бухта Доусона Pacey Witter 1998-01-20
Кино Способный ученик Joey 1998-10-23
Кино Городские легенды Damon Brooks 1998-09-25
Кино Ronnie and Julie Ronnie Monroe 1997-03-29
Кино Крик 2 Film Class Guy #1 1997-12-09
Кино Robin of Locksley John Prince, Jr. 1996-02-26
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Могучие утята 3 Charlie Conway 1996-10-04
Series The Outer Limits Unknown 1995-03-26
Кино Magic in the Water Joshua Black 1995-08-30
Кино Могучие утята 2 Charlie Conway 1994-03-25
Кино Андре Mark Baker 1994-08-17
Кино Digger Billy 1993-04-22
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Могучие утята Charlie Conway 1992-10-01
Кино Crooked Hearts Young Tom 1991-09-06
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11