Image of Stuart Townsend

Stuart Townsend

Stuart Townsend (born on 15 December 1972) is an Irish actor and director. His most notable portrayals are of the characters Lestat de Lioncourt in the 2002 film adaptation of Anne Rice's Queen of the Damned, and Dorian Gray in the 2003 film adaptation of Alan Moore's The League of Extraordinary Gentlemen. Description above from the Wikipedia article Stuart Townsend, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 15, 1972 в Howth, County Dublin, Ireland
Кино / ТВ Кредиты:
20
Впервые появился:
на series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном 1993-09-13
Последний проект:
Кино Чужак в раю 2013-05-01
Известный в фильмах
Poster of Лига выдающихся джентльменов
Poster of Wonderland
Poster of Уилл и Грейс
Poster of Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном
Фильмография
Кино Чужак в раю Paul 2013-05-01
Series Тринадцатый XIII / Ross Tanner / Steve Rowland 2011-04-20
Кино Теория хаоса Buddy Endrow 2008-03-14
Кино Bloodsucking Cinema 2007-10-26
Кино Свидетель на свадьбе Olly Pickering 2005-07-09
Series Night Stalker Carl Kolchak 2005-09-29
Кино Голова в облаках Guy Malyon 2004-04-29
Кино Ловкие руки Vernon 2003-05-18
Кино Лига выдающихся джентльменов Dorian Gray 2003-07-11
Кино Королева проклятых Lestat de Lioncourt 2002-02-10
Кино 24 часа William "Will" Jennings 2002-09-20
Кино Про Адама Adam 2000-01-28
Кино Wonderland Tim 1999-05-13
Кино Mauvaise passe Tom 1999-11-17
Кино Resurrection Man Victor Kelly 1998-02-13
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Кино Shooting Fish Jez 1997-08-22
Кино Under the Skin Tom 1997-11-28
Кино Trojan Eddie Dermot 1996-09-09
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13