Image of Andy García

Andy García

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Andrés Arturo García Menéndez (born April 12, 1956), professionally known as Andy García, is a Cuban American actor. He became known in the late 1980s and 1990s, having appeared in several successful Hollywood films, including The Godfather: Part III, The Untouchables, Internal Affairs and When a Man Loves a Woman. More recently, he has starred in Ocean's Eleven and its sequels, Ocean's Twelve and Ocean's Thirteen, and The Lost City. García was nominated for the Academy Award for Best Supporting Actor for his role as Vincent Mancini in The Godfather Part III. Description above from the Wikipedia article Andy Garcia, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 12, 1956 в Havana, Cuba
Кино / ТВ Кредиты:
83
Впервые появился:
на movie Unknown
Последний проект:
Кино Headlock 2017-12-31
Известный в фильмах
Poster of Охотники за привидениями
Poster of Крошка из Беверли-Хиллз
Poster of Козырные тузы
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино Unknown Mayor Bradley 2018
Кино Headlock Gerald Hotchkiss 2017-12-31
Кино Геошторм U.S. President Andrew Palma 2017-10-13
Кино Охотники за привидениями Mayor Bradley 2016-07-14
Кино Равнины Меркурия Benito 2016-01-05
Кино Макс Стил Dr. Miles Edwards 2016-10-14
Кино Пассажиры Captain Norris 2016-12-21
Кино Рио 2 Eduardo (voice) 2014-03-19
Кино Гангста Love Big Al 2014-03-21
Кино Убить гонца Norwin Meneses 2014-10-09
Кино Типа копы Brolin 2014-08-13
Кино Открытая дорога Chuck 2013-04-12
Кино Рождество в Конуэе 2013-12-01
Кино Миддлтон George Hartman 2013-05-17
Кино Правда Jack Begosian 2012-11-29
Кино Cubamerican Himself 2012-03-01
Кино Pablo Himself 2012-10-17
Кино Битва за свободу Enrique Gorostieta Velarde 2012-06-01
Кино His Way Himself 2011-03-04
Кино 5 дней в августе President of Georgia 2011-04-14
Кино Перейти черту Jorge Garza 2010-12-28
Кино Розовая пантера 2 Vicenzo 2009-02-06
Кино Сити-Айленд Vince Rizzo 2009-03-06
Кино Линия Javier Salazar 2008-11-04
Кино Celia: The Queen himself 2008-04-26
Кино Нью-Йорк, я люблю тебя Garry (segment "Jiang Wen") 2008-09-06
Кино Крошка из Беверли-Хиллз Delgado (voice) 2008-10-03
Кино Воздух, которым я дышу Fingers 2007-02-07
Кино Тринадцать друзей Оушена Terry Benedict 2007-06-07
Кино The Line Javier Salazar 2007-08-08
Кино Козырные тузы Stanley Locke 2006-12-09
Кино The Lazarus Child Jack Heywood 2006-11-03
Кино Потерянный город Fico Fellove 2005-09-03
Кино Амнезия Mike Delmarco 2004-02-27
Кино Двенадцать друзей Оушена Terry Benedict 2004-12-09
Кино Модильяни Amedeo Modigliani 2004-05-18
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series Kurtlar Vadisi Unknown 2003-01-15
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Афера Gunther Butan 2003-04-25
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Series George Lopez Unknown 2002-03-27
Series The Best Damn Sports Show Period Unknown 2001-07-23
Кино Одиннадцать друзей Оушена Terry Benedict 2001-12-07
Кино Побег с «Елисейских полей» Byron 2001-09-13
Кино Грехи отца Michael Hunter 2001-09-14
Кино For Love or Country: The Arturo Sandoval Story Arturo Sandoval 2000-11-18
Кино Lakeboat Guigliani 2000-04-13
Кино Just the Ticket Gary Starke 1999-02-26
Кино Swing Vote Joseph Michael Kirkland 1999-04-19
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Кино Desperate Measures Frank Conner 1998-01-30
Кино Гангстер Lucky Luciano 1997-08-27
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Ночь над Манхэттеном Sean Casey 1996-10-22
Кино The Disappearance of Garcia Lorca Federico Garcia Lorca 1996-10-24
Кино Steal Big Steal Little Ruben Martinez / Robby Martin 1995-09-29
Кино Чем заняться мертвецу в Денвере Jimmy 'The Saint' Tosnia 1995-12-01
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Кино Когда мужчина любит женщину Michael Green 1994-04-29
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Герой John Bubber 1992-10-02
Кино Дженнифер 8 Sgt. John Berlin 1992-11-06
Кино Dead Again Gray Baker 1991-08-23
Кино Internal Affairs Raymond Avila 1990-01-12
Кино Крестный отец 3 Don Vincent 'Vinnie' Mancini-Corleone 1990-12-24
Кино The Godfather Family: A Look Inside Himself 1990-07-12
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Кино Черный дождь Charlie 1989-09-22
Кино American Roulette Carlos Quintas 1988-01-01
Кино Stand and Deliver Dr. Ramirez 1988-03-11
Кино Clinton and Nadine Clinton Dillard 1988-05-04
Кино Неприкасаемые Agent George Stone/Giuseppe Petri 1987-06-02
Кино 8 Million Ways to Die Angel Moldonado 1986-04-25
Кино The Mean Season Ray Martinez 1985-02-15
Series „Альфред Хичкок представляет“ обновлённый Unknown 1985-05-05
Кино The Lonely Guy uncredited 1984-01-27
Series Brothers Unknown 1984-07-13
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Кино Guaguasi Ricardo 1983-11-04
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Series Archie Bunker's Place Unknown 1979-09-23
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18