Image of Marianne Jean-Baptiste

Marianne Jean-Baptiste

From Wikipedia, the free encyclopedia Marianne Raigipcien Jean-Baptiste (born in London 26 April 1967) is a British actress and singer of Antiguan and St. Lucian heritage. Description above from the Wikipedia article Marianne Jean-Baptiste, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 26, 1967 в London, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
25
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Series Слепая зона 2015-09-21
Известный в фильмах
Poster of Грань будущего
Poster of The Moment
Poster of Women in Film
Poster of How to Make the Cruelest Month
Фильмография
Series Слепая зона Bethany Mayfair 2015-09-21
Кино РобоКоп Karen Dean 2014-01-30
Кино Грань будущего Dr. Whittle 2014-05-27
Кино The Moment Dr. Bloom 2013-04-21
Кино Won't Back Down Olivia Lopez 2012-09-28
Кино Виолет и Дейзи Iris 2011-09-15
Кино Мальчики-налетчики Naomi 2010-08-26
Кино Secrets in the Walls Belle 2010-11-24
Кино Город Эмбер: Побег Clary 2008-10-07
Кино Jam Lorraine 2007-07-03
Series Без следа 2002-09-26
Кино Women in Film Sara 2001-01-24
Кино New Year's Day Veronica 2001-11-02
Кино Шпионские игры Gladys Jennip 2001-11-18
Кино 28 дней Roshanda 2000-04-06
Кино Клетка Dr. Miriam Kent 2000-08-17
Кино The Murder of Stephen Lawrence Doreen Lawrence 1999-02-18
Кино The 24 Hour Woman Madeline Labelle 1999-01-29
Кино Убийца ворон Elizabeth Pope 1999-07-06
Кино How to Make the Cruelest Month Christina Parks 1998-01-16
Кино The Wedding Ellen Coles 1998-02-22
Кино Mr. Jealousy Lucretia 1997-09-11
Кино Тайны и ложь Hortense Cumberbatch 1996-05-24
Кино London Kills Me Nanny 1991-12-13
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18