Image of James Marsden

James Marsden

James Paul Marsden (born September 18, 1973) is an American actor, singer and former Versace model. He is best known for playing the superhero Cyclops in the three X-Men films and for his roles in other commercially successful films such as Hop, Superman Returns, Hairspray, Enchanted, The Box, and 27 Dresses.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 18, 1973 в Stillwater - Oklahoma - USA
Кино / ТВ Кредиты:
66
Впервые появился:
на movie Henchmen
Последний проект:
Series Мир Дикого Запада 2016-10-02
Известный в фильмах
Poster of Блондинка в эфире
Poster of Heights
Poster of Дневник памяти
Poster of Boogies Diner
Фильмография
Кино Henchmen Hank (voice) 2018
Series Мир Дикого Запада Teddy Flood 2016-10-02
Кино Accidental Love Scott 2015-02-10
Кино Гризли Rowan 2015-02-27
Кино Дорога в Голливуд Oliver Lawless 2015-05-08
Кино Unfinished Business Jim Spinch 2015-03-06
Кино Между делом Jim Spinch 2015-03-05
Кино Блондинка в эфире Gordon 2014-05-02
Кино Люди Икс: Дни минувшего будущего Scott Summers / Cyclops 2014-05-15
Кино Лучшее во мне Dawson Cole 2014-10-16
Кино Welcome to Me Rich Ruskin 2014-09-05
Кино Лофт Chris Vanowen 2014-10-14
Кино 2 Ствола Quince 2013-08-02
Кино Дворецкий John F. Kennedy 2013-08-16
Кино As Cool as I Am Chuck Diamond 2013-06-21
Series С приветом по планетам Sir Brad Starlight 2013-09-13
Кино Сказание о принцессе Кагуя Prince Ishitsukuri (voice) 2013-11-23
Кино Телеведущий: И снова здравствуйте Jack Lime 2013-12-18
Кино Безвыходная ситуация Bernard Franklin 2012-03-10
Кино Холостячки Trevor Graham 2012-08-06
Кино Робот и Фрэнк Hunter 2012-08-16
Кино Бунт ушастых Fred 2011-03-30
Кино Соломенные псы David Sumner 2011-09-16
Кино Смерть на похоронах Oscar 2010-04-15
Кино Кошки против собак: Месть Китти Галор Diggs (voice) 2010-07-30
Кино Посылка Arthur Lewis 2009-09-17
Series Американская семейка Unknown 2009-09-23
Кино Сексдрайв Rex 2008-10-16
Кино 27 свадеб Kevin Doyle 2008-01-10
Кино Зачарованная Prince Edward 2007-11-20
Кино Лак для волос Corny Collins 2007-07-13
Кино Пересечение 10-й и Вульф Tommy 2006-02-19
Кино Алиби Wendell Hatch 2006-01-12
Кино Люди Икс: Последняя битва Scott Summers / Cyclops 2006-05-24
Кино Возвращение Супермена Richard White 2006-06-28
Кино X-Men: The Last Stand Scott Summers / Cyclops 2006-05-26
Кино Heights Jonathan 2005-01-01
Кино The 24th Day Dan 2004-05-06
Кино Дневник памяти Lon Hammond Jr. 2004-06-25
Кино Люди Икс 2 Scott Summers / Cyclops 2003-04-24
Кино X2 Scott Summers / Cyclops 2003-05-02
Кино Трасса 60 Neal Oliver 2002-04-13
Кино Образцовый самец John Wilkes Booth 2001-09-28
Кино Sugar & Spice Jack Bartlett 2001-01-24
Кино Люди Икс Scott Summers / Cyclops 2000-07-13
Кино Gossip Derrick Webb 2000-04-21
Кино Сплетня Derrick Webb 2000-04-21
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Кино Disturbing Behavior Steve Clark 1998-07-24
Кино Байки у костра Eddie (segment "The Hook") 1997-05-16
Series Элли МакБил 1997-09-08
Кино Крестная мать Luka 1997-11-16
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Critics' Choice Movie Awards Himself - Presenter 1996-01-10
Series Second Noah Ricky Beckett 1996-02-05
Кино Gone in a Heartbeat Michael Haller 1996-12-03
Кино Public Enemies Doc Barker 1996-04-19
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Кино No Dessert, Dad, Till You Mow the Lawn Tyler Cochran 1994-01-01
Series Boogies Diner Jason 1994-09-17
Series Нас пятеро Unknown 1994-09-12
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Кино Ambush in Waco: In the Line of Duty Steven Willis 1993-05-23
Series Saved by the Bell: The New Class Unknown 1993-09-11
Series Няня Unknown 1993-11-03
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04