Image of Jamie Dornan

Jamie Dornan

From Wikipedia, the free encyclopedia. James "Jamie" Dornan is a Northern Irish actor, model and musician. He played Axel von Fersen in Sofia Coppola's film Marie Antoinette, Sheriff Graham Humbert in the ABC series Once Upon a Time and serial killer Paul Spector in the BBC Two crime drama series The Fall. He is set to portray the titular character of Christian Grey in the feature film adaptation of the best-selling novel Fifty Shades of Grey.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 1, 1982 в Belfast - Northern Ireland - UK
Кино / ТВ Кредиты:
16
Впервые появился:
на movie Мария-Антуанетта 2006-05-24
Последний проект:
Кино На пятьдесят оттенков темнее 2017-02-08
Известный в фильмах
Poster of Девятая жизнь Луи Дракса
Poster of Антропоид
Poster of Однажды в сказке
Poster of Beyond the Rave
Фильмография
Кино На пятьдесят оттенков темнее Christian Grey 2017-02-08
Кино Девятая жизнь Луи Дракса Dr. Allan Pascal 2016-09-01
Кино Антропоид Jan Kubiš 2016-08-12
Кино Осада Жадовиля Pat Quinlan 2016-09-19
Кино Пятьдесят оттенков серого Christian Grey 2015-02-11
Кино Fifty Shades of Grey Christian Grey 2015-02-13
Кино Шеф Адам Джонс Leon 2015-10-02
Кино New Worlds Abe Goffe 2014-03-01
Series New Worlds Abe Goffe 2014-11-29
Кино Полет домой Colin 2014-04-02
Series Крах Paul Spector 2013-05-12
Series Однажды в сказке Huntsman/Sheriff Graham 2011-10-23
Кино Тени на Солнце Joe 2009-06-15
Кино X Returns X 2009-10-17
Кино Beyond the Rave Ed 2008-04-17
Кино Мария-Антуанетта Count Axel Fersen 2006-05-24