Image of David Zayas

David Zayas

From Wikipedia, the free encyclopedia. David Zayas (born 31 December 1962) is a Puerto Rican theatrical, film, and television actor. He is most known for his roles as Angel Batista on Showtime's series Dexter and as Enrique Morales on the HBO prison drama Oz.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 31, 1962 в Puerto Rico
Кино / ТВ Кредиты:
32
Впервые появился:
на movie Шулера 1998-09-11
Последний проект:
Кино 11:55 2017-06-09
Известный в фильмах
Poster of Чёрный список
Poster of Последователи
Poster of Неудержимые
Poster of Черная метка
Фильмография
Кино 11:55 Maurice 2017-06-09
Кино Таллула Detective Richards 2016-01-23
Кино The Lennon Report Officer Joseph Medina 2016-10-07
Кино Подражатель Pablo Guzman 2015-12-04
Series Готэм Sal Maroni 2014-09-22
Кино Поездка Ramon 2014-11-08
Кино Энни Lou 2014-12-19
Кино Annie Lou 2014-12-19
Series Последователи Tyson Hernandez 2013-01-21
Кино Jodi Arias: Dirty Little Secret Flores 2013-06-22
Series Чёрный список Manny Soto 2013-09-23
Кино Соединение Lt. Tarelli 2012-07-14
Кино Samuel Bleak 2011-03-05
Кино Неудержимые General Garza 2010-08-03
Кино 13 Detective Larry Mullane 2010-03-12
Кино Скайлайн Oliver 2010-11-11
Кино Годы летят Tony 2009-01-01
Кино Пробуждение Grayson 2009-02-25
Кино Дикари Eduardo 2007-01-19
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Кино 16 Кварталов Robert Torres 2006-03-01
Кино La Fiesta del Chivo Antonio de la Maza 2006-02-11
Series Правосудие Декстера Angel Batista 2006-10-01
Series Dexter Sgt. Angel Batista / ... 2006-10-01
Кино Переводчица Charlie Russell 2005-04-08
Кино Jailbait Guard 2004-05-03
Кино Anne B. Real Cynthia's Dad 2003-01-01
Кино A Gentleman's Game Alfred D'Angelo 2002-01-01
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Кино Wit Code Team Blue Head 2001-02-09
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Кино Шулера Osborne 1998-09-11