Image of Michael Biehn

Michael Biehn

From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael Connell Biehn (born July 31, 1956) is an American actor. He is best known for his roles in James Cameron's science fiction action films The Terminator as Kyle Reese, Aliens as Cpl. Dwayne Hicks, and The Abyss as Lt. Coffey. He has also acted in other genres in such films as Tombstone, The Rock, and Planet Terror. On television, Biehn appeared in the cast of the Emmy Award-winning 1980s television series Hill Street Blues. Description above from the Wikipedia article  Michael Biehn, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 31, 1956 в Anniston, Alabama, USA
Кино / ТВ Кредиты:
80
Впервые появился:
на series ABC Специально после школы 1972-10-04
Последний проект:
Кино Untitled Neill Blomkamp Alien Project 2029-12-31
Известный в фильмах
Poster of Прокол
Poster of За гранью
Poster of Мыслить как преступник
Poster of Aliens
Фильмография
Кино Untitled Neill Blomkamp Alien Project Dwayne Hicks 2029-12-31
Кино The Shadow Effect Sheriff Hodge 2017-05-02
Кино Царь скорпионов 4: Утерянный трон King Yannick 2015-01-09
Кино Рукопашный бой Reggie 2014-05-27
Кино Спрятанный в лесу Oscar Crocker 2014-12-12
Кино Treachery Henry 2013-05-16
Кино Суши гёл Mike 2012-12-07
Кино Among Friends Actor in hallucination scene 2012-07-08
Кино Разделитель Mickey 2011-03-13
Кино The Victim Kyle 2011-06-06
Кино Отвези меня домой Bill Franklin 2011-03-04
Кино Yellow Rock Tom Hanner 2011-11-01
Кино Прокол Red 2011-09-23
Кино Джейкоб Lawrence Kell 2011-09-30
Кино Псих 9 Det. Marling 2010-05-07
Кино Bereavement Jonathan Miller 2010-07-16
Кино The Blood Bond John Tremayne 2010-05-13
Кино Улицы крови Agent Brown 2009-07-13
Кино Saving Grace B. Jones 2009-03-28
Series Dark Blue Unknown 2009-07-15
Кино Stiletto Lee 2008-04-29
Series За гранью Unknown 2008-09-09
Кино Spin Tony Russo 2007-01-26
Кино The Insatiable Strickland 2007-01-01
Кино Здесь и сейчас Tony Russo 2007-01-26
Кино Планета страха Sheriff Hague 2007-04-06
Кино Грайндхаус Sheriff Hague (segment "Planet Terror") 2007-04-06
Кино They Wait O'Connell 2007-09-06
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Кино Крэйзи Stuart Lang 2005-10-16
Кино Отряд «Дракон» Petros Angelo 2005-11-10
Series Hawaii Sean Harrison 2004-09-01
Кино Superior Firepower: Making 'Aliens' Himself 2003-12-02
Кино Останавливающие время Henry Gates 2002-03-17
Series Корпорация приключений: В поисках короля Артура Judson Cross 2002-09-30
Кино Borderline Det. Macy Kobacek 2002-11-15
Кино Megiddo: The Omega Code 2 David Alexander 2001-09-07
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Кино Alien Evolution Himself / 'Cpl. Dwayne Hicks' 2001-10-12
Кино Chain of Command Craig Thornton 2000-07-22
Кино Cherry Falls Sherrif Brent Marken 2000-08-25
Кино Искусство войны Robert Bly 2000-08-23
Кино Silver Wolf Roy McLean 1999-01-10
Series The Legend of Black Heaven (US) Unknown 1999-07-08
Series The Magnificent Seven Chris Larabee 1998-01-03
Кино Американские драконы Det. Tony Luca 1998-10-15
Кино Die Again Bill 1998-10-29
Кино Астероид FEMA Director Jack Wallach 1997-02-16
Кино Dead Men Can't Dance Robert Hart 1997-04-17
Кино The Ride Smokey Banks 1997-10-14
Кино Mojave Moon Boyd 1996-01-01
Кино Скала Commander Charles Anderson 1996-06-06
Кино Conundrum Det. Stash Horvak 1996-03-03
Кино Breach of Trust Casey Woods 1995-01-01
Кино Нефрит Bob Hargrove 1995-10-13
Кино Deep Red Joe Keyes 1994-03-12
Кино Strapped Matthew McRae 1993-08-21
Кино Тумстоун: Легенда дикого запада Johnny Ringo 1993-12-25
Кино Смертельное падение Joe Donan 1993-10-08
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Timebomb Eddy Kay 1991-03-01
Кино К2: Предельная высота Taylor Brooks 1991-10-09
Кино Navy Seals Lt. James Curran 1990-07-20
Кино Бездна Lieutenant Hiram Coffey 1989-08-09
Кино Седьмое знамение Russell Quinn 1988-04-01
Кино In a Shallow Grave Garnet Montrose 1988-05-06
Кино Rampage Anthony Fraser 1987-09-01
Кино Чужие Corporal Dwayne Hicks 1986-07-18
Кино Aliens Cpl. Dwayne Hicks 1986-07-18
Кино Терминатор Kyle Reese 1984-10-26
Кино The Lords of Discipline John Alexander 1983-02-18
Кино The Fan Douglas Breen 1981-05-15
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Кино Hog Wild Tim Warner 1980-06-01
Кино Coach Jack Ripley 1978-03-16
Series The Runaways Mark Johnson 1978-04-27
Кино Zuma Beach J.D. 1978-09-27
Series James at 15 Tony 1977-09-05
Series Logan's Run Unknown 1977-09-16
Series ABC Специально после школы Unknown 1972-10-04