Image of Lance Henriksen

Lance Henriksen

From Wikipedia, the free encyclopedia Lance James Henriksen (born May 5, 1940) is an American actor and artist best known to film and television audiences for his roles in science fiction, action, and horror films such as The Terminator, the Alien film franchise, and on television shows such as Millennium. Henriksen is also a voice actor; he is noted for his deep, commanding voice.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 5, 1940 в New York City - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
156
Впервые появился:
на movie Emperor of the North Pole 1973-05-23
Последний проект:
Кино Сектор 2016-07-05
Известный в фильмах
Poster of Касл
Poster of Крик 3
Poster of Секретные материалы
Poster of Aliens
Фильмография
Series Sasquatch Mountain Unknown 2016
Кино Сектор The Finisher 2016-07-05
Series Pumpkinhead 4: Blood Feud Unknown 2016
Кино Озеро Эри Pop 2016-01-15
Кино Конец дня Frank Hill 2016-04-16
Кино Monday at 11:01 A.M. The Bartender 2016-02-05
Кино Ужаленные Caruthers 2015-07-03
Кино Spirit Riders Rex 2015-05-09
Кино Падший предвестник Graff 2015-08-07
Кино House at the End of the Drive Skip Johansen 2014-01-11
Кино Путь в Палому FBI Agent Kelly 2014-04-12
Кино Hollows Grove Bill 2014-10-21
Кино Paranormal Island Carl 2014-12-10
Кино Super Mario Bros: This Ain't No Video Game Himself 2014-11-03
Кино Войны Гармов: Последний друид Wydd 2014-10-24
Кино Фантом Markov 2013-01-03
Кино Sin Reaper Dr. Douglas Hoffman 2013-01-02
Series Ганнибал Lawrence Wells 2013-04-04
Кино Gingerclown Braineater 2013-05-09
Кино Alien Rising Col. Stephen Cencula 2013-07-03
Кино My Dog the Champion Bill 2013-05-31
Series Легенда о Корре Lieutenant 2012-04-14
Кино Это в крови Russell 2012-05-31
Кино Последний толчок Walter Moffitt 2012-06-01
Series TRON: Uprising Tesler 2012-06-07
Кино Monster Brawl God (voice) 2011-01-01
Кино Beautiful Wave Jimmy 2011-01-01
Кино Scream of the Banshee Broderick Duncan 2011-03-26
Кино И пробил час Lyle Tyrus 2011-04-08
Series The Witches of Oz Henry Gale 2011-05-15
Кино The Dog Who Saved Halloween Eli Cole 2011-09-13
Кино Godkiller: Walk Among Us Mulciber (voice) 2010-05-25
Кино Сайрус Emmett 2010-10-01
Series Касл Benny Stryker 2009-03-08
Кино Крикуны 2: Охота unknown 2009-02-17
Кино Тело Дженнифер Passing Motorist 2009-09-18
Кино Nightmares in Red, White and Blue Narrator (voice) 2009-08-06
Кино Прошивка Randolph Hope 2009-11-03
Кино The Lost Tribe Gallo 2009-11-07
Кино Швея Sheriff Virgil Logan 2009-09-24
Кино Закат в прериях James Monte 2008-03-29
Кино Прирожденный убийца Connor Pritchett 2008-01-01
Кино Хищник: Перерождение Дьявола Chance 2008-01-01
Series DEA 2008-04-02
Кино Necessary Evil Dr. Fibrian 2008-01-01
Кино Карточный долг The Old Man 2008-03-04
Кино Deadwater Captain John 2008-05-20
Кино Ladies of the House 2008-10-18
Кино Аппалуза Ring Shelton 2008-09-12
Кино Дом Tin Man (voice) 2008-11-06
Кино Один в темноте 2 Abner Lundbert 2008-09-01
Кино Сухая кость Jimmy 2007-05-17
Кино Pumpkinhead IV: Blood Feud Ed Harley 2007-02-10
Кино The Chosen One Cardinal Fred (voice) 2007-10-13
Кино Паутина зла Dr. Lecorpus 2007-08-26
Series Transformers: Animated 2007-12-26
Кино Abominable Ziegler Dane 2006-04-10
Кино The Da Vinci Treasure Dr. John Coven 2006-05-23
Кино The Garden Ben Zachary 2006-01-08
Кино Pumpkinhead: Ashes to Ashes Ed Harley 2006-10-28
Кино Супермен: Брэйниак атакует Brainiac (voice) 2006-06-20
Кино Sasquatch Mountain Harlan Knowles 2006-09-09
Кино Pirates of Treasure Island 2006-06-27
Кино Тарзан 2 Kerchak (voice) 2005-06-13
Кино Supernova Colonel Harlan Williams 2005-09-05
Series Into the West 2005-06-10
Кино Восставший из ада 8: Адский мир The Host 2005-09-06
Series Бессмертный Гран-При 2005-11-05
Кино Evel Knievel 'Awful' Knoffel 2004-07-30
Кино Версия 1.0 Howard 2004-03-19
Кино Дом страха Dr. Franks 2004-07-30
Кино Vampires: Out For Blood Captain John Billings 2004-07-31
Кино Чужой против Хищника Charles Bishop Weyland 2004-08-12
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Кино Dream Warrior Parish 2003-01-01
Кино Мутанты 3: Страж Garbageman 2003-04-14
Кино Rapid Exchange Newcastle 2003-05-13
Кино Unspeakable Jack Pitchford 2003-12-01
Кино The Invitation Roland Levy 2003-12-23
Кино Superior Firepower: Making 'Aliens' Himself 2003-12-02
Кино The Last Cowboy 2002-01-01
Кино The Untold Harlan Knowles 2002-07-29
Кино Antibody Dr. Richard Gaynes 2002-12-04
Кино Экспедиция Бисмарк Narrator 2002-12-08
Кино Давилка 2 Headmaster Bradeen 2001-01-01
Series Grim & Evil 2001-08-24
Кино Alien Evolution Himself / 'Bishop' 2001-10-12
Кино Бермудский треугольник David Shaw 2001-10-23
Series The Legend of Tarzan Unknown 2001-09-01
Кино Крик 3 John Milton 2000-02-03
Series Статический шок Unknown 2000-09-23
Кино Тарзан Kerchak, the Gorilla King 1999-06-18
Series Harsh Realm Unknown 1999-10-08
Кино The Day Lincoln Was Shot Abraham Lincoln 1998-04-12
Кино Gunfighter's Moon Frank Morgan 1997-03-25
Кино No Contest II Eric Dane / Erich Dengler 1997-04-04
Кино Dusting Cliff 7 Colonel Roger McBride 1997-06-24
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Тысячелетие Frank Black 1996-10-25
Кино Baja Burns 1995-01-01
Кино Aurora: Operation Intercept William Stenghel 1995-01-01
Кино Быстрый и мертвый Ace Hanlon 1995-02-09
Кино Порох Richard Charles 1995-01-24
Кино Mind Ripper Stockton 1995-10-08
Кино Пудра Sheriff Doug Barnum 1995-10-27
Кино Nature of the Beast Jack Powell 1995-10-23
Кино Мертвец Cole Wilson 1995-12-23
Кино Побег невозможен The Father 1994-04-29
Кино Цвет ночи Buck 1994-08-19
Кино Felony Taft 1994-10-19
Кино Boulevard McClaren 1994-12-28
Кино Трудная мишень Emil Fouchon 1993-08-20
Кино Knights Job 1993-04-19
Кино Excessive Force Devlin 1993-05-14
Кино Супер Братья Марио The King 1993-05-28
Кино The Outfit Dutch Schultz 1993-09-01
Кино Man's Best Friend Dr. Jarret 1993-11-19
Кино The Criminal Mind Agent Winslow 1993-10-25
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Кино Чужой 3 Bishop II 1992-05-22
Кино Comrades in Arms Rob Reed 1992-09-30
Кино Delta Heat Jackson Rivers 1992-12-30
Кино Дженнифер 8 Sgt. Freddy Ross 1992-11-06
Кино Reason for Living: The Jill Ireland Story Charles Bronson 1991-05-19
Кино Невозмутимый Chains Cooper 1991-05-17
Кино Колодец и маятник Torquemada 1991-06-27
Кино Список приговоренных Chris Caleek 1989-03-03
Кино House III: The Horror Show Detective Lucas McCarthy 1989-04-28
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Кино Красавчик Джонни Rafe Garrett 1989-09-12
Кино Deadly Intent Raymond 1988-05-12
Кино Survival Quest Hank 1988-09-09
Кино Pumpkinhead Ed Harley 1988-06-09
Series Красавица и чудовище Unknown 1987-09-25
Кино Почти Стемнело Jesse Hooker 1987-10-02
Кино Чужие L. Bishop 1986-07-18
Кино Choke Canyon Brook Alastair 1986-08-01
Кино Aliens Bishop 1986-07-18
Кино Savage Dawn Stryker 1985-01-01
Кино Зазубренное лезвие Frank Martin 1985-10-04
Кино Терминатор Detective Vukovich 1984-10-26
Series Команда «А» Unknown 1983-01-23
Кино Blood Feud Mel Pierce (polygraph operator) 1983-04-25
Кино Парни что надо Wally Schirra 1983-10-20
Series Hardcastle and McCormick Unknown 1983-09-18
Кино Кошмары MacLeod (segment "The Benediction") 1983-09-02
Series Кегни и Лейси Unknown 1982-03-25
Кино The Dark End of the Street Jimmy 1981-02-01
Кино Piranha Part Two: The Spawning Police Chief Steve Kimbrough 1981-01-01
Кино Stridulum Raymond Armstead 1979-03-22
Кино Омен 2: Дэмиен Sergeant Neff 1978-06-09
Кино Близкие контакты третьей степени Robert 1977-11-16
Кино Телесеть Network Lawyer at Khan's Place (uncredited) 1976-11-01
Кино Mansion of the Doomed Dr. Dan Bryan 1976-10-01
Кино Собачий полдень Murphy 1975-08-11
Кино Emperor of the North Pole Railroad worker 1973-05-23