Image of Gideon Emery

Gideon Emery

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Gideon Emery (born 12 September 1972) is an English actor and voice actor, known for his stage work in South Africa and for providing voices in video games. He lives in Los Angeles.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 12, 1972 в Windsor - Berkshire - England - UK
Кино / ТВ Кредиты:
27
Впервые появился:
на movie Операция отряда Дельта 1997-01-01
Последний проект:
Кино Рапунцель: Дорога к мечте 2017-03-10
Известный в фильмах
Poster of Как приручить дракона 2
Poster of Касл
Poster of Лунный свет
Poster of Черная метка
Фильмография
Кино Рапунцель: Дорога к мечте Additional Voices (voice) 2017-03-10
Кино Секреты Эмили Блэр Creature Voices 2016-10-01
Кино Крампус Krampus (voice) 2015-11-26
Кино Как приручить дракона 2 Teeny (voice) 2014-06-12
Кино Survivor Type Richard Pine 2012-08-25
Series Волчонок Deucalion 2011-06-05
Кино Голубая волна 2 Joel 2011-06-07
Кино Мальчики-налетчики Sergei 2010-08-26
Series Беверли-Хиллз 90210: Новое поколение Unknown 2009-01-02
Series Касл Lloyd Saunders 2009-03-08
Series The Forgotten Unknown 2009-09-22
Series Настоящая кровь Justin 2008-09-07
Series The Middleman Unknown 2008-06-16
Кино Greetings from the Shore Sasha Mientkiewicz 2008-09-12
Series Eleventh Hour Unknown 2008-10-09
Кино Train Willey 2008-10-16
Кино Первобытное зло Mathew Collins 2007-01-12
Кино Almaz Black Box Wesley Abbot 2007-05-16
Series Лунный свет Unknown 2007-09-28
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Series Commander in Chief Unknown 2005-09-27
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Series Морская полиция: Спецотдел Rudolph Stalin 2003-09-23
Кино Glory Glory Sil 2002-09-23
Series 24 часа Leon 2001-11-06
Series 25 degrés sud 1999-01-06
Кино Операция отряда Дельта Bowers 1997-01-01