Image of Chris Noth

Chris Noth

From Wikipedia, the free encyclopedia. Christopher David "Chris" Noth (born November 13, 1954) is an American actor. He is known for two long-running television roles: as Det. Mike Logan on Law & Order and Law & Order: Criminal Intent, and as Big on Sex and the City. For the latter role, he has been nominated for a Golden Globe Award. He is currently starring in The Good Wife on CBS. Description above from the Wikipedia article Chris Noth, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 13, 1954 в Madison, Wisconsin, USA
Кино / ТВ Кредиты:
46
Впервые появился:
на series Блюз Хилл-стрит 1981-01-15
Последний проект:
Кино Белая девушка 2016-09-02
Известный в фильмах
Poster of Эльза и Фред
Poster of Exiled
Poster of Cold Around the Heart
Poster of Naked in New York
Фильмография
Кино Белая девушка George 2016-09-02
Кино Модная штучка Lee 2015-02-27
Кино Эльза и Фред Jack 2014-03-07
Кино Лавлэйс Anthony Romano 2013-08-08
Кино Ushi Must Marry Himself 2013-02-13
Series Titanic: Blood and Steel J.P. Morgan 2012-07-11
Кино Фрэнки наводит шорох Jack 2012-10-12
Кино Со склонов Кокурико Akio Kazama (voice) 2011-07-16
Кино Лига Справедливости: Кризис двух миров Lex Luthor (voice) 2010-02-23
Кино Секс в большом городе 2 Mr. Big 2010-05-26
Кино Frame Of Mind Steve Lynde 2009-01-01
Series Хорошая жена Peter Florrick 2009-09-22
Кино Мой единственный Dr. Harlan Williams 2009-08-21
Кино Секс в большом городе Mr. Big 2008-05-12
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Кино Идеальный мужчина Ben Cooper 2005-06-17
Кино Агент под прикрытием Tozzi 2004-02-16
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Юлий Цезарь Pompey 2002-12-27
Кино Стеклянный дом Uncle Jack 2001-09-14
Кино Double Whammy Chick Dimitri 2001-01-20
Кино The Judge 2001-05-06
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Кино Изгой Jerry Lovett 2000-12-22
Кино A Texas Funeral Clinton 1999-01-01
Series Секс в большом городе Mr. Big 1998-06-06
Кино Exiled Detective Mike Logan 1998-11-08
Кино Rough Riders Craig Wadsworth 1997-07-20
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Cold Around the Heart T 1997-11-07
Кино The Deli Sal The Trash Man 1997-11-07
Кино Abducted: A Father's Love Larry Coster 1996-03-30
Кино Born Free - A New Adventure Dr. David Thompson 1996-04-27
Кино Burnzy's Last Call Kevin 1995-01-01
Кино Ничто не вечно Dr. Ken Mallory 1995-11-04
Кино Where Are My Children? Cliff Vernon 1994-09-18
Series Убойный отдел Unknown 1993-01-31
Series GMTV Unknown 1993-01-01
Кино Naked in New York Auditioner 1993-11-10
Series Закон и порядок Detective Mike Logan 1990-09-13
Кино Jakarta Falco 1988-05-06
Кино I'll Take Manhattan Fred Knox 1987-03-01
Кино Apology Roy Burnette 1986-07-27
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15