Image of Michael Chiklis

Michael Chiklis

From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael Charles Chiklis (born August 30, 1963) is an American actor, voice actor, occasional director and television producer. Some of the previous roles for which he is best known include Commissioner Tony Scali on the ABC police drama The Commish, LAPD Detective Vic Mackey on the FX police drama The Shield, Thing in the Fantastic Four film series, and Jim Powell on the science-fiction, comedy-drama No Ordinary Family. Description above from the Wikipedia article Michael Chiklis, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 30, 1963 в Lowell, Massachusetts, USA
Кино / ТВ Кредиты:
44
Впервые появился:
на series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли 1983-04-04
Последний проект:
Series TV Revolution 2017
Известный в фильмах
Poster of Крутые кексы
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Гриффины
Poster of Сайнфелд
Фильмография
Series TV Revolution Unknown 2017
Кино Все по новой Carmine 2016-05-27
Кино Трансформация Bald Man 2016-11-04
Кино Игра на высоте Terry Eidson 2014-08-22
Series Готэм Captain Nathaniel Barnes 2014-09-22
Кино Паркер Melander 2013-01-23
Кино Пешка Derrick 2013-04-23
Series Вегас Vincent Savino 2012-09-25
Series Американская история ужасов Dell Toledo 2011-10-05
Кино Крутые кексы Dr. Leslie Gordon 2010-06-03
Кино With Great Power: The Stan Lee Story Himselfd 2010-07-24
Series No Ordinary Family 2010-09-28
Кино The Legend of Secret Pass Calabar 2010-12-05
Кино На крючке Defense Secretary Callister 2008-09-25
Кино Вампирша Clyde Rawlins 2007-04-28
Кино Фантастическая четверка: Вторжение Серебряного Серфера Ben Grimm / The Thing 2007-06-13
Кино Фантастическая четвёрка Ben Grimm / The Thing 2005-06-29
Кино Reverse of the Curse of the Bambino Himself 2004-12-10
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино The Curse of the Bambino Himself 2003-09-16
Series Щит Vic Mackey 2002-03-12
Кино Приключения Мальчика с пальчик и Дюймовочки Roman / King Webster 2002-08-06
Series Heavy Gear 2001-09-22
Кино Унесённые призраками Chihiro's Father (voice: English Version) 2001-07-20
Кино The Three Stooges Curly Howard 2000-04-24
Series Daddio 2000-03-23
Кино Body and Soul Tiny O'Toole 2000-09-01
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Кино Taxman Andre Rubakov 1999-09-16
Кино Беспокойный свидетель 1999-11-04
Кино Солдат Jimmy Pig 1998-10-23
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Никсон TV Director 1995-12-22
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series The Commish Tony Scali 1991-09-28
Кино The Rain Killer Reese 1990-09-14
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Кино Wired John Belushi 1989-08-25
Series Wiseguy Unknown 1987-09-16
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04