Image of Jessica Alba

Jessica Alba

Jessica Marie Alba (born April 28, 1981) is an American television and film actress. She began her television and movie appearances at age 13 in Camp Nowhere and The Secret World of Alex Mack (1994). Alba rose to prominence as the lead actress in the television series Dark Angel (2000–2002). Alba later appeared in various films including Honey (2003), Sin City (2005), Fantastic Four (2005), Into the Blue (2005), Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer and Good Luck Chuck both in 2007. Alba is considered a sex symbol and often generates media attention for her looks. She appears on the "Hot 100" section of Maxim and was voted number one on AskMen.com's list of "99 Most Desirable Women" in 2006, as well as "Sexiest Woman in the World" by FHM in 2007. The use of her image on the cover of the March 2006 Playboy sparked a lawsuit by her, which was later dropped. She has also won various awards for her acting, including the Choice Actress Teen Choice Award and Saturn Award for Best Actress on Television, and a Golden Globe nomination for her lead role in the television series Dark Angel.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 28, 1981 в Pomona - California - USA
Кино / ТВ Кредиты:
70
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Золотой глобус» 1944-01-20
Последний проект:
Кино Механик: Воскрешение 2016-08-25
Известный в фильмах
Poster of Город грехов 2: Женщина, ради которой стоит убивать
Poster of Город грехов
Poster of Офис
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Фильмография
Кино Механик: Воскрешение Gina 2016-08-25
Series A Poem Is... Unknown 2016
Кино Вуаль Maggie Price 2016-04-21
Кино Dear Eleanor Daisy 2016-07-05
Кино Особо опасна Victoria Knox 2015-04-30
Кино Как заниматься любовью по-английски Kate 2015-07-16
Кино Антураж Jessica Alba 2015-06-03
Кино Трофеи Вавилона Dixie Melonworth 2014-01-09
Series Трофеи Вавилона Dixie Melonworth 2014-01-09
Кино Город грехов 2: Женщина, ради которой стоит убивать Nancy 2014-08-20
Кино Драйвер на ночь Charlie 2014-10-14
Кино Мачете убивает Sartana 2013-09-12
Кино Побег с планеты Земля Lena (Voice) 2013-02-14
Кино Взрослые дети развода Michelle 2013-10-03
Кино Дети шпионов 4D Marissa Cortez Wilson 2011-08-18
Кино День Святого Валентина Morley Clarkson 2010-02-10
Кино Убийца внутри меня Joyce Lakeland 2010-02-19
Кино Знакомство с Факерами 2 Andi Garcia 2010-12-21
Кино Мачете Sartana Rivera 2010-09-01
Кино Тайный знак Mona Gray 2010-10-06
Series Live from Studio Five Unknown 2009-09-14
Кино Глаз Sydney Wells 2008-02-01
Кино Секс Гуру Jane Bullard 2008-06-20
Кино Фантастическая четверка: Вторжение Серебряного Серфера Sue Richards / Invisible Woman 2007-06-13
Кино Десять заповедей Liz Anne Blazer 2007-08-03
Кино Немножко беременна Herself (uncredited) 2007-06-01
Кино Удачи, Чак! Cam Wexler 2007-09-21
Кино Привет, Билл! Lucy 2007-09-07
Кино Наркоз Sam Lockwood 2007-11-28
Кино Город грехов Nancy Callahan 2005-04-01
Series Офис Unknown 2005-03-24
Кино Sin City Nancy Callahan 2005-04-01
Series Trippin' 2005-03-28
Кино Фантастическая четвёрка Sue Storm / Invisible Woman 2005-06-29
Кино Добро пожаловать в рай! Sam 2005-09-30
Series The Tyra Banks Show Unknown 2005-09-12
Series Красавцы Unknown 2004-07-18
Кино Интимный словарь Selima 2003-01-31
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Лапочка Honey Daniels 2003-11-24
Series Rock Me Baby Unknown 2003-09-16
Series Icons Unknown 2002-05-01
Series Ант и Дек: Готовая еда субботним вечером Unknown 2002-06-08
Кино Paranoid Chloe 2000-03-29
Series Тёмный ангел Max Guevara 2000-10-03
Кино P.U.N.K.S Samantha Swaboda 1999-01-05
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Кино Нецелованная Kirsten 1999-04-09
Кино Рука - убийца Molly 1999-04-30
Series The Love Boat: The Next Wave Unknown 1998-04-13
Series TRL Unknown 1998-09-14
Series Brooklyn South Unknown 1997-09-22
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Series Флиппер Maya Graham 1995-10-02
Кино Venus Rising Young Eve 1995-11-30
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Кино Затерянный лагерь Gail 1994-08-26
Series The Secret World of Alex Mack Unknown 1994-10-08
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Церемония вручения премии MTV Movie Awards Unknown 1992-06-10
Series Беверли-Хиллз 90210 Unknown 1990-10-04
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series ABC Специально после школы Unknown 1972-10-04
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20