Image of Bruce Willis

Bruce Willis

Walter Bruce Willis, better known as Bruce Willis, is an American actor and producer. His career began in television in the 1980s and has continued both in television and film since, including comedic, dramatic, and action roles. He is well known for the role of John McClane in the Die Hard series. Willis was born in Idar-Oberstein, West Germany, the son of a Kassel-born German, Marlene, who worked in a bank, and David Willis, an American soldier. Willis is the eldest of four children. At the premiere for the film Stakeout, Willis met actress Demi Moore. They married on November 21, 1987 and had three daughters before the couple divorced on October 18, 2000. Since the divorce he has dated models Maria Bravo Rosado and Emily Sandberg; he was engaged to Brooke Burns until they broke up in 2004 after ten months together. He married Emma Heming on March 21, 2009.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 19, 1955 в Idar-Oberstein, Germany
Кино / ТВ Кредиты:
130
Впервые появился:
на movie The Bombing
Последний проект:
Кино Короче 2017-12-22
Известный в фильмах
Poster of Город грехов 2: Женщина, ради которой стоит убивать
Poster of Неудержимые
Poster of Город грехов
Poster of Pulp Fiction
Фильмография
Кино Кейн и Линч Kane 2018
Кино Labor of Love 2018
Кино The Bombing 2018
Кино Короче 2017-12-22
Кино Его собачье дело Steve 2017-06-08
Кино Налетчики Hubert 2016-07-01
Кино Сплит David Dunn (uncredited) 2016-11-15
Кино Ценный груз Eddie 2016-07-15
Кино Светская жизнь Unknown 2016-05-11
Кино Спасение Leonard Turner 2015-12-18
Кино Рок на Востоке Bombay Brian 2015-10-22
Кино Die Hardest John McClane 2015-12-31
Кино Добро пожаловать в рай Julian 2015-01-16
Кино Altman 2014-08-01
Кино Город грехов 2: Женщина, ради которой стоит убивать Hartigan 2014-08-20
Кино Принц Omar 2014-08-22
Кино Крепкий орешек: Хороший день, чтобы умереть John McClane 2013-02-06
Кино Bruce Willis - Warum die Legende niemals stirbt Himself 2013-03-21
Кино G.I. Joe: Бросок кобры 2 Joe Colton 2013-03-26
Кино РЭД 2 Frank Moses 2013-07-18
Кино Б.Б. Кинг: Жизнь Райли 2012-10-15
Кино Королевство полной луны Captain Sharp 2012-05-16
Кино Средь бела дня Martin 2012-04-04
Кино Фортуна Вегаса Dink Heimowitz 2012-06-22
Кино Клин клином Mike Cella 2012-08-31
Кино Петля времени Old Joe 2012-09-26
Кино Looper Old Joe 2012-09-28
Кино Неудержимые 2 Church 2012-08-08
Кино Черная мамба Mister Suave 2011-01-31
Кино Warren Ellis: Captured Ghosts Himself 2011-11-01
Кино Уловка .44 Mel 2011-12-08
Кино Подстава Biggs 2011-11-04
Кино His Way Himself 2011-03-04
Кино Двойной КОПец Jimmy Monroe 2010-02-26
Кино Неудержимые Mr. Church 2010-08-03
Кино Я все еще здесь Himself 2010-09-10
Кино РЭД Frank Moses 2010-10-13
Кино Суррогаты Tom Greer 2009-09-24
Series Between Two Ferns with Zach Galifianakis Unknown 2008-01-04
Кино Однажды в Голливуде Himself 2008-10-17
Кино Убийство школьного президента Principal Kirkpatrick 2008-01-17
Кино Alpha Dog Sonny Truelove 2007-01-12
Кино Планета страха Lieutenant Muldoon 2007-04-06
Кино Крепкий орешек 4.0 John McClane 2007-06-20
Кино Нэнси Дрю Bruce (uncredited) 2007-06-15
Кино Идеальный незнакомец Harrison Hill 2007-04-12
Кино Грайндхаус Muldoon (segment "Planet Terror") 2007-04-06
Кино 16 Кварталов Jack Mosley 2006-03-01
Кино Альфа Дог Sonny Truelove 2006-01-27
Кино Счастливое число Слевина Mr. Goodkat 2006-02-24
Кино Хэмми: История с бумерангом RJ (voice) 2006-10-17
Кино Лесная братва RJ (voice) 2006-04-22
Кино Tony Bennett: An American Classic Himself 2006-11-21
Кино Нация фастфуда Harry Rydell 2006-05-16
Кино Астронавт Фармер Col. Doug Masterson (uncredited) 2006-10-15
Кино Заложник Jeff Talley 2005-03-09
Кино Город грехов Det. John Hartigan 2005-04-01
Кино Genius. A Night for Ray Charles Himself 2004-10-07
Кино Двенадцать друзей Оушена Himself 2004-12-09
Кино Великий чемпион Mr. Blandford 2004-08-27
Кино Десять ярдов Jimmy 2004-04-07
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Ангелы Чарли 2: Только вперед William Rose Bailey (uncredited) 2003-06-27
Кино Rugrats Go Wild Spike 2003-06-13
Кино Слезы солнца Lieutenant A.K. Waters 2003-03-07
Кино Война Харта Col. William A. McNamara 2002-02-15
Кино Настоящий запад Lee 2002-05-28
Кино Бандиты Joshep Blake 2001-10-12
Кино Неуязвимый David Dunn 2000-11-13
Кино Малыш Russell Duritz 2000-07-07
Кино Девять ярдов Jimmy "The Tulip" Tudeski 2000-02-18
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Кино Завтрак для чемпионов Dwayne Hoover 1999-02-13
Кино История о нас Ben Jordan 1999-10-13
Кино Шестое чувство Malcolm Crowe 1999-08-06
Series Where Are They Now? Unknown 1999-06-07
Кино Меркурий в опасности Art Jeffries 1998-04-03
Series Шоу 70−х Unknown 1998-08-23
Кино Осада Major-General William Devereaux 1998-11-06
Кино Джеки Чан: Моя жизнь Himself (archive footage) 1998-07-17
Кино Армагеддон Harry S. Stamper 1998-07-01
Кино The Hamster Factor and Other Tales of Twelve Monkeys Himself 1997-01-01
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Пятый элемент Korben Dallas 1997-05-07
Кино Шакал The Jackal 1997-11-14
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Кино Бивис и Батт-Хед уделывают Америку Muddy Grimes (voice) 1996-12-15
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Series Bruno the Kid Bruno the kid 1996-09-23
Кино Герой - одиночка John Smith 1996-09-20
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Двенадцать обезьян James Cole 1995-12-29
Кино Четыре комнаты Leo 1995-12-09
Кино Крепкий орешек 3: Возмездие John McClane 1995-05-19
Кино Норт Narrator 1994-07-22
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Кино Цвет ночи Dr. Bill Capa 1994-08-19
Кино Криминальное чтиво Butch Coolidge 1994-10-08
Кино Pulp Fiction Butch Coolidge 1994-10-14
Series Друзья Paul Stevens 1994-09-22
Кино Дураков нет Carl Roebuck 1994-12-23
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино На расстоянии удара Det. Tom Hardy 1993-09-17
Кино Заряженное оружие Man Whose Caravan Is Attacked (uncredited) 1993-02-04
Series Без ума от тебя Unknown 1992-09-23
Кино Смерть ей к лицу Dr. Ernest Menville 1992-07-30
Кино Игрок Himself 1992-04-03
Кино Последний бойскаут Joe Hallenbeck 1991-12-11
Кино Гудзонский ястреб Eddie 'Hudson Hawk' Hawkins 1991-05-23
Кино Билли Батгейт Bo Weinberg 1991-11-01
Кино Смертельные мысли James Urbanski 1991-04-19
Кино Крепкий орешек 2 John McClane 1990-07-02
Кино Уж кто бы говорил 2 Mikey (voice) 1990-12-14
Кино Костер тщеславий Peter Fallow 1990-12-21
Кино В Стране Emmett Smith 1989-09-15
Кино That's Adequate Himself 1989-01-01
Кино Уж кто бы говорил Mikey (voice) 1989-10-12
Кино Крепкий орешек John McClane 1988-07-15
Кино Закат Tom Mix 1988-04-29
Кино Возвращение Бруно Bruno Radolini 1987-02-17
Кино Свидание вслепую Walter Davis 1987-03-27
Series Детективное агентство «Лунный свет» David Addison Jr. 1985-03-03
Series The Twilight Zone Unknown 1985-09-27
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16
Кино Вердикт Courtroom Observer (uncredited) 1982-12-08
Кино Ein Guru kommt Extra (uncredited) 1980-12-08
Кино Первый смертный грех Man Entering Diner as Delaney Leaves (uncredited) 1980-10-03
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series The Emmy Awards Unknown 1949-01-25