Image of Mike Epps

Mike Epps

From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael Elliot "Mike" Epps (born November 18, 1970) is an American stand-up comedian, actor, film producer, writer, singer, musician, and rapper, best known for playing Day-Day Jones in Next Friday and the sequel-to-the-sequel, Friday After Next, and also starring alongside Ice Cube in All About The Benjamins. He is known as the new voice of Boog in Open Season 2 and Open Season 3. As of 2010, Epps was the executive producer on a documentary about the life story of a former member of Tupac Shakur's Outlawz, Napoleon: Life Of An Outlaw. Description above from the Wikipedia article Mike Epps, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 18, 1970 в Indianapolis, Indiana, USA
Кино / ТВ Кредиты:
54
Впервые появился:
на movie Супер-конвенция
Последний проект:
Кино Dying Laughing 2017-02-24
Известный в фильмах
Poster of Мальчишник: Часть III
Poster of Мальчишник в Вегасе
Poster of Обитель зла 3: Вымирание
Poster of Обитель зла 2: Апокалипсис
Фильмография
Кино Супер-конвенция Gil Bartell 2018
Кино Dying Laughing Himself 2017-02-24
Кино Пятьдесят оттенков черного Ron 2016-01-28
Кино Знакомьтесь, Семейка Блэков Carl Black 2016-04-01
Кино Stealing Cars Sheriff Emmit Till 2016-04-05
Кино Срок жизни Darryl Mosley 2016-04-29
Кино Nina Richard Pryor 2016-04-22
Кино Бесси Richard 2015-05-16
Кино Richard Pryor: Omit the Logic Himself 2015-02-03
Кино Школа танца Principal Rogers 2014-07-02
Кино Покаяние Ben 2014-02-28
Кино Мальчишник: Часть III Black Doug 2013-05-23
Кино I Ain't Scared of You: A Tribute to Bernie Mac Himself 2012-02-19
Кино Мак и Девин идут в школу Mr. Armstrong 2012-07-03
Кино Шевели ластами 2 Ray (as Thomas Lee) 2012-08-15
Кино Sparkle Satin 2012-08-17
Кино Испытание свадьбой 2011-05-06
Кино Love Chronicles: Secrets Revealed 2010-07-12
Кино Сезон охоты 3 Boog (voice) 2010-01-25
Кино Лотерейный билет Reverend Taylor 2010-08-20
Кино Katt Williams: 9 Lives Himself 2010-11-02
Кино Быстрее пули Roy Grone 2010-11-23
Кино Доставка завтра авиапочтой Brody 2009-02-06
Кино Janky Promoters Jellyroll 2009-10-16
Кино Мальчишник в Вегасе Black Doug 2009-06-05
Кино Mike Epps: Under Rated & Never Faded Himself 2009-11-10
Кино Добро пожаловать домой, Роско Дженкинс Reggie 2008-02-08
Кино Сезон охоты 2 Boog (Voice) 2008-09-24
Кино Блюзмены Duane Henderson 2008-11-07
Series The Wendy Williams Show Unknown 2008-07-14
Кино Штука Reggie Marshall 2007-06-07
Кино Talk to Me Milo Hughes 2007-07-13
Кино Обитель зла 3: Вымирание L.J. 2007-09-20
Кино Что-то Новенькое Walter 2006-01-29
Кино Mike Epps: Inappropriate Behavior Himself 2006-05-06
Кино Def Comedy Jam Classics: Volume Two Himself 2006-11-21
Кино The Honeymooners Ed Norton 2005-06-10
Series Wild 'n Out Unknown 2005-07-28
Кино Roll Bounce Byron 2005-09-23
Series Гетто Unknown 2005-11-06
Кино Still 'Bout It Bobby Ray 2004-04-13
Кино Обитель зла 2: Апокалипсис L.J. 2004-09-10
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Ещё одна Пятница Day-Day / Old Man with Shotgun 2002-11-22
Кино Все о Бенджаминах Reggie 2002-03-08
Кино Торчки Baby Powder 2001-12-21
Кино Доктор Дулиттл 2 Sonny (voice) 2001-06-22
Кино Следующая Пятница Day-Day 2000-01-12
Кино 3 Strikes Crackhead 2000-03-01
Кино На живца Stevie Sanders 2000-09-14
Series Клан Сопрано Unknown 1999-01-10
Кино Strays Mike 1997-01-18
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25